X

LUNA: Noua Descoperirea MISTERIOASA care a UIMIT Intreaga Omenire

LUNA este iar in centrul atentiei dupa ce o descoperire misterioasa a fost facuta de catre oamenii de stiinta, iar asta in conditiile in care satelitul natural al Pamantului este in mod constant monitorizat de catre omenire. In iamginea de mai jos puteti vedea ceea ce a surprins pe luna modulul lunar Yutu 2 al chinezilor, oamenii de stiinta reusind sa observe acolo o structura misterioasa care a ridicat foarte multe semne de intrebare, cel putin atunci cand a fost observata initial.

LUNA este explorata de catre chinezi de ceva vreme, iar imaginea de mai jos a fost facuta in apropiere de craterul Von Karman, acesta fiind localizat in partea intunecata a obiectului cosmic apropiat de Pamant. Desigur ca nu este vorba despre vreo structura extraterestra, sau ceva similar, ci doar despre o forma de relief de pe luna care nu a mai fost observata pana acum, mai ales ca respectiva regiune a obiectului din sistemul solar nu prea poate fi monitorizata.

LUNA: Noua Descoperirea MISTERIOASA care a UIMIT Omenirea

FOTO: CNSA/Our Space

LUNA a avut numeroase mistere dezvaluite de catre oamenii de stiinta de-a lungul timpului, iar structura din imaginea de mai sus a fost denumita drept o “casa misterioasa” de catre oamenii de stiinta care au observat-o. In lipsa altor imagini de pe luna care sa explice foarte clar ce anume reprezinta acea structura, oamenii de stiinta urmeaza sa indrepte modulul lunar catre regiunea in care ea a fost observata pentru a afla mai multe in legatura cu ea.

LUNA este tinta pentru foarte multe obiecte cosmice care se deplaseaza cu viteze foarte mari prin univers in mod constant, astfel ca nu e o surpriza sa fie vorba doar despre rezultatul unei coliziuni. E posibil ca un obiect cosmic care s-a lovit de luna la un moment dat sa fi generat structura pe care o vedem in momentul de fata, astfel ca ramane de vazut in ce masura oamenii de stiinta vor dezvalui si imagini mai clare cu ea pentru a-i linisti pe cei care cred ca acolo e vorba despre altceva.

LUNA ramane in atentia lumii intregi si va fi in continuare monitorizata fara in mod constant, astfel ca vom afla cu siguranta foarte multe dintre secretele care n-au fost deslusite pana in momentul de fata.

This post was last modified on dec. 6, 2021, 12:30 PM 12:30

Disqus Comments Loading...