DACIA Duster 2021: UIMIRE Totala, Vestea care Parea Imposibila

DACIA Duster 2021 UIMIRE Totala Vestea Parea Imposibila

DACIA Duster 2021 este cel mai recent model de SUV lansat de catre DACIA, el fiind prezentat in toamna acestui an de catre compania romaneasca, iar dupa cum prea bine stiti deja, succesul sau nu e unul tocmai de ignorat. DACIA Duster 2021 a avut parte de vanzari foarte bune in perioada de cand este disponibil pe piata pentru clienti, insa pe piata din Franta se observa ceva care nu pare aposibil pentru multi dintre cei care stiu cum a evoluat brand-ul de SUV-uri pana acum.

DACIA Duster 2021 a fost depasit in vanzarile lunii noiembrie in Franta de catre DACIA Spring, prima masina electrica a companiei romanesti, una care a fost lansata si cu destule controverse. In ciuda faptului ca DACIA Spring a avut parte de “recenzii” mixte de la clienti pana acum, iata ca in Franta, si chiar Romania, exista interes pentru masina, chiar mai mare decat pentru DACIA Duster 2021, iar asta in ambele piete, ceva ce a surprins foarte multa lume.

DACIA Duster 2021: UIMIRE Totala, Vestea care Parea Imposibila

DACIA Duster 2021 a inregistrat in noiembrie vanzari de 2197 de unitati in Franta, asta in timp ce modelul Spring s-a vandut in 2472 exemplare, diferenta fiind mica, dar ceea ce conteaza e rezultatul final. Desigur ca Sandero 3 a avut vanzari duble fata de DACIA Duster 2021 sau Spring, reusind de fapt sa se vanda in mai multe exemplare decat ambele la un loc, dar popularitatea uriasa a acesuti model in Franta este cunoscuta de toata lumea.

DACIA Duster 2021 ramane o masina interesanta pentru clienti, si probabil ca va reveni la cifre mult mai bune in perioada urmatoare, insa pana atunci vedem ca Spring are rezultate impresionant de bune. Nimeni nu stie cat de lung va fi succesul Spring, insa DACIA Duster 2021 nu va disparea prea curand de pe piata, iar interesul oamenilor nu va ramane cu masina electrica, mai ales ca piata aceasta este inca in plina dezvoltare, iar masinile inca departe de potentialul lor maxim.

DACIA Duster 2021 este o masina foarte cautata de catre clienti, in ciuda rezultatelor din noiembrie din Franta, asteptarea pentru livrarea unui asemenea model putand dura si pana la 6 luni de zile.