X

Raiffeisen Bank: Masura OFICIALA, ce da GRATUIT Clientilor Chiar Azi

Raiffeisen Bank a pregatit pentru Craciun o surpriza colosala pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca in fiecare zi a decis sa ofere gratuit bani pentru cei care sunt dornici sa ii primeasca acum. Mai exact, cei de la Raiffeisen Bank au decis sa desfasoare o promotie speciala in aceasta perioada in Romania, astfel ca in baza ei clientii au posibilitatea de a castiga zilnic unul dintre cele 300 de vouchere eMAG care sunt oferite de catre banca.

Raiffeisen Bank le cere clientilor din toata Romania sa faca plati de minim 49 de LEI folosindu-si cardurile de cumparaturi, iar asa vor fi in mod automat inscrisi pentru a castiga oricare dintre cele 300 de vouchere oferite zilnic. Raiffeisen Bank ofera vouchere de 50, 100, 300 de LEI pentru cumparaturi la eMAG catre clientii din toata Romania, insa campania aceasta este gandita pentru a se desfasura doar pana in data de 24 decembrie, deci pana atunci e oferit gratuit tot.

Raiffeisen Bank: Masura OFICIALA, ce da GRATUIT Clientilor Chiar Azi

Raiffeisen Bank spune deasemenea ca fiecare plata facuta de catre clientii sai la comerciantii din Romania aduce si o crestere a sanselor de castig, ceea ce pana la urma nu e tocmai nemaiintalnit in cazul promotiilor de acest gen. Prima plata aduce 10 sanse de castig, a doua 100 de sanse de castig, iar a treia 1000 de sanse de castig, Raiffeisen Bank dand de inteles ca aceste sanse sunt zilnice, deci trebuie sa platiti in fiecare zi cu cardurile bancii pentrua putea castiga un voucher.

Raiffeisen Bank explica in cadrul website-ului sau tot  ceea ce ar trebui sa stim in legatura cu aceasta promotie speciala pe care o desfasoara in momentul de fata, astfel ca nu trebuie decat sa ne uitam cu atentie la ceea ce este inscris acolo. In baza regulilor pe care Raiffeisen Bank le-a stabilit, ar trebui sa existe foarte multi clienti care sa castige voucherele pe care le ofera banca, insa desigur ca multe depind si de cate plati faceti in fiecare zi folosindu-va cardurile de la banca.

Raiffeisen Bank este singura banca la care vedem o promotie de acest gen in aceasta perioada, asa ca ar fi bine sa va uitati cu mare atentie la ceea ce ne propune pentru a nu ajunge in situatia de regreta o eventuala evitare a participarii la campania disponibila acum.

This post was last modified on dec. 18, 2021, 7:56 PM 19:56

Disqus Comments Loading...