LIDL Romania: Anuntul OFICIAL Inainte de Revelion 2022, ce Transmite Clientilor

LIDL Romania Anuntul OFICIAL Revelion 2022 Transmite Clientilor

LIDL Romania a facut un nou anunt oficial pentru clientii din toata Romania inainte de Revelion 2022, iar asta pentru ca a luat o decizie despre care ar trebui sa stie toata lumea in momentul de fata, publicand ofertele pentru inceputul 2022. LIDL Romania a publicat saptamana trecuta ofertele speciale pentru Revelion 2022, cu toate produsele care pot fi cumparate acum de catre clienti din oricare dintre magazinele sale din tara, astfel ca stiti ce puteti achizitiona.

LIDL Romania a pregatit pentru inceputul 2022 cateva noutati destul de intresante, desigur nimic surprinzator pentru ca e abia prima saptamana a anului nou, deci ar trebui sa ne asteptam sa nu fie oferte chiar atat de grozave din primele zile. Chiar si asa, LIDL Romania va avea cateva produse noi care ajung in oferta sa chiar de la inceputul anului 2022, acestea fiind unele speciale, si e posibil sa nu mai fie disponibile foarte curand in oferta.

LIDL Romania: Anuntul OFICIAL Inainte de Revelion 2022, ce Transmite Clientilor

LIDL Romania Anuntul OFICIAL Revelion 2022 Transmite Clientilor oferte

LIDL Romania a publicat inclusiv ofertele speciale care sunt disponibile pentru clientii care au si conturi LIDL Plus, acolo fiind disponibile o serie de cupoane speciale cu reduceri pentru unele dintre produsele din oferta. Aceste cupoane pot fi accesate direct din aplicatia pe care LIDL Romania o ofera pentru clientii sai din toata tara in momentul de fata, existand o sectiune speciala in cadrul sau pentru a vedea aceste reduceri pe care oricare romani le pot accesa.

LIDL Romania pare sa fi publicat totusi doar o parte dintre promotiile speciale pe care le va avea pentru inceputul de an 2022, iar asta pentru ca oferta ar mai putea fi extinsa in urmatoarele zile, sau chiar la inceputul saptamanii viitoare. Separat de ofertele speciale pe care LIDL Romania le afiseaza in cadrul cataloagelor sale online, mai exista si altele in magazinele sale din toata tara, asa ca puteti sa vedeti si acolo tot ceea ce este disponibil.

LIDL Romania are unele dintre produsele din oferte disponibile in stocuri limitate, asa ca daca sunteti interesati intr-adevar sa cumparati ceva din ceea ce vinde, ar trebui sa mergeti din timp in oricare dintre magazinele sale.