ING Bank: Cea mai Noua ATENTIONARE care Vizeaza Clientii din Romania

ING Bank Noua ATENTIONARE Vizeaza Clientii Romania

ING Bank este una dintre marile banci din tara noastra, cu un numar substantial de clienti la nivelul judetelor din tot teritoriul, insa din pacate pentru ei vine o noua atentionare despre care ar trebui sas tie chiar acum. Mai exact, clientii ING Bank din toata tara ar trebui sa stie chiar acum despre faptul ca o noua campanie de tip phishing modificata este in plina desfasurare chiar la inceput de an 2022, iar din pacate ea poate fi extrem de periculoasa pentru toata lumea.

ING Bank i-a atentionat in repetate randuri de-a lungul timpului pe clientii sai din toata tara in legatura cu diversele atacuri de tip phishing care au loc in Romania, iar din pacate lucrurile continua sa devina tot mai complicate. Dupa cum puteti vedea mai jos, vorbim despre un nou atac de tip phishing directionat impotriva clientilor ING Bank care le spune acestora ca urmeaza sa li se dezactiveze conturile si ca trebuie sa le reactiveze accesand un website, presupus al bancii.

ING Bank: Cea mai Noua ATENTIONARE care Vizeaza Clientii din Romania

ING Bank Noua ATENTIONARE Vizeaza Clientii Romania clonare

ING Bank are clientii vizati de catre aceasta campanie prin intermediul email-urilor, iar mesajul este unul menit sa genereze frica in randul celor care folosesc serviciile bancii in aceasta perioada. Clientilor li se cere sa isi actualizeze datele personale in website-ul hackerilor pentru a nu avea “dezactivat” contul pe care-l au la ING Bank, dar desigur ca atunci cand isi introduc datele in acel website, de fapt il introduc direct in cel al hackerilor.

ING Bank are website-urile clonate intr-o varietate de campanii de tip phishing, insa din pacate banca nu poate face mare lucru pentru a contra problemele de acest gen, decat sa ii atentioneze pe clienti. In aceste situatii, clientii sunt cei care ar trebui sa fie extrem de atenti sa sa nu isi introduca datele personale in website-urile care arata precum cele ale ING Bank, iar asta pentru ca le cedeaza si pot fi folosite impotriva lor pentru a avea banii furati.

ING Bank nu are cum sa-i ajute in toate cazurile pe clientii sai in problemele de acest gen, asa ca e cel mai bine sa ne ferim pentru a nu ajunge in situatia in care sa avem datele personale furate.