X

Raiffeisen Bank: Cati bani le Ofera GRATUIT Clientilor la Inceput de an 2022

Raiffeisen Bank incepe anul 2022 cu un mesaj surprinzator pentru clientii sai din toata Romania, iar asta pentru ca a decis sa le transmita faptul ca in aceasta perioada au posibilitatea de a face bani daca isi invita prietenii sa devina clienti ai bancii. Raiffeisen Bank desfasoara aceasta promotie de ceva vreme pentru clientii sai din toata Romania, asa ca nu vorbim despre ceva care este transmis pentru prima oara de catre banca, insa multumita ei puteti castiga pana la 500 de LEI.

Raiffeisen Bank deruleaza de aproape un an de zile aceasta promotie speciala prin care le cere oricaror clienti sa isi invite prietenii sa devina clienti ai bancii, si ofera cate 50 de LEI pentru fiecare dintre cei care aleg sa completeze procesul de inscriere pentru a deveni client acum. Raiffeisen Bank stie foarte bine ca exista romani care vor sa genereze bani prin asemenea moduri, asa ca decizia de a crea o promotie de acest gen este una interesanta, dar nu unica in Romania.

Raiffeisen Bank da pana 500 LEI gratuit clientilor

Raiffeisen Bank ofera cate 50 de LEI pentru un maxim de 500 de LEI pentru 10 clienti pe care ii aduce in reteaua bancii, insa banii sunt alocati catre clienti doar daca persoanele invitate completeaza procesul de activare a contului pe care il deschid. Daca prietenii adusi de catre noi nu finalizeaza acest proces, atunci Raiffeisen Bank nu va aloca banii respectivi catre contul nostru, deci e bine sa aveti in vedere inclusiv acest aspect pentru a sti la ce sa va asteptati din acest punct de vedere.

Raiffeisen Bank nu impune limite in ceea ce priveste tipurile de clienti pe care ii putem aduce, important pentru banca fiind doar ca procesul de finalizare a contului sa fie dus la bun sfarsit, ceea ce pana la urma este perfect de inteles. Deschiderea unui cont la Raiffeisen Bank este un proces care poate fi facut relativ simplu de catre oricine, deci puteti sa va linistiti prietenii spunandu-le ca nu trebuie sa parcurga o procedura prea complicata pentru a va aduce bani.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta procedura, asa ca va puteti uita acolo pentru a vedea ce pasi trebuie sa parcurgeti pentru a intra in posesia banilor pe care banca ii ofera in cadrul acestei promotii.

This post was last modified on ian. 4, 2022, 9:46 AM 09:46

Disqus Comments Loading...