X

DEDEMAN: ATENTIE! Decizia IMPORTANTA pentru Magazine, Toti Romanii

DEDEMAN transmite o atentionare de ultima ora foarte importanta pentru clientii sai din toata Romania, iar asta deoarece lantul de magazine de bricolaj a luat o decizie cu impact pentru magazinele din toata tara, ea urmand a fi aplicata zilele acestea. DEDEMAN a anuntat ca va face un inventar in toate magazinele in care isi vinde produsele, astfel ca in zilele de 8 si 9 ianuarie acestea vor avea un program modificat pentru a-I servi pe clienti.

DEDEMAN are pe website-ul sau o lista lunga de magazine care fue au program redus in ziua de 8 ianuarie, fie sunt inchise in ziua de 9 ianuarie, astfel ca este important sa stiti unde anume puteti merge pentru a va face cumparaturile. Realizarea inventarului este o procedura importanta pentru magazinele precum DEDEMAN, iar asta pentru ca in baza acestor procese se poate analiza situatia stocului din magazine pentru a oferi informatii mai exacte clientilor.

DEDEMAN: ATENTIE! Decizia IMPORTANTA pentru Magazine, Toti Romanii

DEDEMAN realizeaza in fiecare an inventare de acest gen in toate magazinele, asa ca nu vorbim despre ceva care sa fie neobisnuit in aceasta perioada din an, chiar daca asta inseamna ca programul magazinelor este unul modificat pentru clienti. Cei de la DEDEMAN au anuntat din timp faptul ca se va modifica programul multor magazine din toata tara, astfel ca daca veti merge in weekend pentru a cumpara orice de la magazinele companiei, stiti ce se intampla.

DEDEMAN are zeci de magazine care vora avea programul redus pana la ora 17:00 in cursul zilei de 8 ianuarie, dar si care vor fi inchise in ziua de 9 ianuarie, iar ele se afla in majoritatea judetelor din tara noastra, cu unele exceptii. Putine magazine ale DEDEMAN nu vor trece prin procedura de realizare a inventarului in cursul zilelor de 8 si 9 ianuarie, astfel ca in ele veti putea merge fara probleme pentru a va putea cumpara oricare dintre produsele dorite.

DEDEMAN ii ajuta pe clientii din toata Romania in aceasta perioada sa isi cumpere produsele dorite chiar daca exista obligatia folosirii unui certificat COVID pentru a intra in locatii, dar puteti face asta inclusiv daca sunteti testati.

This post was last modified on ian. 5, 2022, 9:52 AM 09:52

Disqus Comments Loading...