X

Orange: 2 Beneficii Oferite GRATUIT pentru Milioane dintre Clienti in 2022

Orange continua sa le ofere in 2022 clientilor din toata Romania beneficii extrem de interesante de care oricine ar trebui sa stie, iar asta pentru ca ele sunt acordate pentru milioane de clienti, cu detalii in aceasta pagina. Vorbim despre beneficii de loialitate care sunt oferite gratuit de catre Orange pentru multi dintre clientii din toata Romania, iar asta in ideea de a le rasplati oamenilor increderea pe care o acorda operatorului de telecomunicatii anual.

Orange ofera aceste beneficii pentru milioane dintre abonati, iar asta deoarece pentru clientii care au cartele prepay sunt oferite beneficii diferite, asa ca e bine sa stiti acest lucru. Primul beneficiu important pe care Orange il ofera pentru clientii sai este unul de trafic de internet care se acorda pentru fiecare an petrecut in reteaua grupului de telecomunicatii, adica 512 MB pentru fiecare an si el este acordat oricarui abonat care ii foloseste serviciile.

Orange: 2 Beneficii Oferite GRATUIT pentru Milioane dintre Clienti in 2022

Orange acorda acest bonus in fiecare luna pentru abonatii din toata Romania, el fiind prezentat separat ca un bonus de fidelitate pentru ca oricare dintre clienti sa stie ce primeste. In cazul in care aveti 10 ani de prezenta in reteaua operatorului, atunci veti primi 5 GB de trafic de internet, iar acesta poate fi folosit oriunde in tara noastra, insa nu este valabil si in roaming, asa ca este foarte important sa stiti acest lucru, si sa nu va bazati pe el in afata tarii.

Orange ofera deasemenea cate o luna de trafic de internet gratuit si 10% reducere pentru achizitiile din magazinul sau online cu ocazia zilei de nastere a clientilor din Romania, deci ii rasfata asa cum trebuie. Aceste doua bonusuri de acorda in mod automat de catre grupul de telecomunicatii, deci nu trebuie sa faceti mai nimic pentru a va bucura de ceea ce este oferit fara plata, iar asta desigur ca este o veste excelenta pe care nu trebuie sa o trecem cu vederea.

Orange are pe website-ul sau toate detaliile importante in legatura cu ceea ce ne este oferit gratuit, asa ca trebuie doar sa cititi informatiile de pe website-ul sau pentru a aafla ceea ce veti primi.

This post was last modified on ian. 8, 2022, 3:06 PM 15:06

Disqus Comments Loading...