DEDEMAN: ATENTIE! Anuntul de Ultima Ora cu Decizia pentru Clienti

DEDEMAN ATENTIE Anuntul Ultima Ora Decizia Clienti

DEDEMAN, probabil cel mai mare lant de magazine de bricolaj din Romania, a tranusmis un mesaj oficial foarte important care vizeaza milioane de romani din toata tara in momentul de fata, iar asta pentru ca a decis sa faca inventar in magazinele care nu au “participat” la prima runda. Cei de la DEDEMAN au anuntat acum mai bine de o saptamana faptul ca o parte dintre magazinele din Romania vor intra in procedura de inventar, iar acum a venit randul celorlalte.

DEDEMAN va avea aproape jumatate dintre magazinele din toata tara in procedura de inventar in cursul zilelor de 15 si 16 ianuarie, adica peste doar cateva zile, asa cum s-a intamplat inclusiv in cazul procedurii anterioare anuntate de catre companie. Pe website-ul DEDEMAN exista o lista completa cu toate magazinele care in weekend vor intra in procedura de inventar, asa ca puteti sa mergeti acolo pentru a afla unde anume nu veti putea cumpara absolut nimic.

DEDEMAN: ATENTIE! Anuntul de Ultima Ora cu Decizia pentru Clienti

DEDEMAN ATENTIE Anuntul Ultima Ora Decizia Clienti verificare

DEDEMAN stie foarte bine ca exista destui romani care sunt dornici sa cumpere produse din toate magazinele sale din toata tara, asa ca anunta din timp procesele de acest gen pentru a nu impiedica oamenii sa ajunga la locatii cand se face inventar. Conform celor de la DEDEMAN, in ziua de 15 ianuarie toate magazinele care au de facut inventar vor inchide la ora 17:00, deci mult mai devreme decat de obicei, totul pentru a se pregatit evaluarea produselor.

DEDEMAN procedeaza in a doua zi de inventar exact la fel precum in cazul magazinelor care au trecut prin aceasta procedura saptamana trecuta, astfel ca pe 16 ianuarie toate magazinele incluse in acest proces acum vor fi inchise. Vorbim despre ziua de duminica, cei de la DEDEMAN dorind sa ii lase pe angajati sa treaca prin procedura de inventar fara probleme, asa ca nimeni nu va putea cumpara asbolut nimic din magazine in data de 16 ianuarie.

DEDEMAN spune ca incepand cu data de 17 ianuarie totul va reveni la normal in toate magazinele, dar cele care nu sunt incluse acum in acest proces vor ramane deschise, deci aveti alternativa de a merge in acele locatii pentru a cumpara orice doriti.