Kaufland: GRESEALA Recunoscuta, ce Schimbari Face pentru Clienti

Kaufland GRESEALA Recunoscuta Schimbari Face Clienti

Kaufland este unul dintre cele mai mari lanturi de hypermarket-uri din Romania in momentul de fata, cu milioane de romani care-I trec pragul in mod constant, iar pentru ei aplica in mod constant diverse masuri menite sa le imbunatateasca experienta generala. In aceasta idee, in 2021 cei de la Kaufland au avut o promotie speciala prin care le ofereau clientilor posibilitatea de a vota un produs gratuit pe care sa-l primeasca da achizitioneaza altul identic.

Kaufland a recunoscut faptul ca aceasta promotie a fost organizata cu o greseala in ceea ce priveste regulamentul de participare, la aceasta promotie, astfel ca unii dintre clienti l-au exploatat din plin pentru a cumpara produsele dorite. Mai exact, cei de la Kaufland au recunoscut in pagina campaniei faptul ca greseala din regulamentul de organizare le primitea romanilor sa cumpere chiar si 100 de produse si sa beneficieze de unul gratuit, lasandu-I pe ceilalti clienti fara posibilitatea de a profita de oferta.

Kaufland: GRESEALA Recunoscuta, ce Schimbari Face pentru Clienti

Kaufland GRESEALA Recunoscuta Schimbari Face Clienti preferat

Kaufland spune ca a regandit campania, iar acum le ofera clientilor posibilitatea de a beneficia de 50% reducere atunci cand cumpara produsul care face parte din oferta sa noua, adica la cumpararea a doua produse se ofera reducere de 50% din pret pentru ele. In esenta, cei de la Kaufland au modificar regulamentul de participare pentru a impiedica exploatarea sistemului, deoarece in final oamenii beneficiaza tot de un produs gratuit si ca parte a acestei campanii.

Kaufland vrea sa se asigure ca nu ramane fara stocurile anumitor produse deoarece unii dintre romani profita de promotie si cumpara stocurile existente in baza ofertei, lasand alte persoane fara posibilitatea de a profita de campanie. Desigur ca problema principala aici a fost “ingeniozitaea” celor care s-au decis sa exploateze campania celor de la Kaufland pentru a vinde produsele gratuite, iar asta pentru ca atunci cand le cumperi in cantitati foarte mari, alta explicatie nu exista.

Kaufland mai are si alte promotii foarte interesante pentru clientii din toata Romania, ele fiind disponibile chiar pe website-ul sau, asa ca daca sunteti interesati de ele, ar trebui sa mergeti acolo pentru a vedea care sunt noile conditii de participare.