X

LIDL Romania: Ce da GRATUIT Oricaror Clienti din Toata Tara

LIDL Romania continua sa ii respecte pe clientii sai din toata tara, astfel ca are in continuare pentru ei ceva gratuit de care absolut oricine poate profita in momentul de fata, mai ales ca ca este vorba despre simpla raportare a problemelor. Cei de la LIDL Romania continua sa aiba deschisa in aceasta perioada o oferta speciala pentru clientii din toata Romania, una care ne ofera posibilitatea de a primi gratuit vouchere de cumparaturi.

LIDL Romania a ales sa le ofere romanilor din toata tara posibilitatea de a raporta problemele pe care le intalnesc in toate magazinele sale, un formular special fiind disponibil in cadrul website-ului lantului de supermarket-uri din tara noastra. Prin acel formular putem raporta orice fel de probleme intalnim in momentul in care facem cumparaturile in magazinele LIDL Romania din toata tara, desigur impreuna cu o dovada a faptului ca am facut efectiv cumparaturi din magazinul raportat.

LIDL Romania: Ce da GRATUIT Oricaror Clienti din Toata Tara

LIDL Romania ofera lunar 20 de vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, impreuna cu o tableta Samsung GALAXY Tab S6 Lite, dar asta numai daca raportam vreo problema serioasa care exista, in primul rand, si care nu e cunoscuta de companie. Cei de la LIDL Romania incaerca sa descopere si sa rezolve singuri problemele care exista in magazine, dar atunci cand nu reusesc sa acoper chiar orice fel de situatii, iata ca mai aleg sa recurga si la solutii de acest gen.

LIDL Romania alege luna cei 21 de castigatori pentru vouchere si tableta, astfel ca trebuie sa aveti si putina rabdare in ceea ce privesre premiul pe care va asteptati sa-l castigati de la lantul de supermarket-uri in aceasta perioada. Desigur ca trebuie sa mergeti efectiv in magazinele celor de la LIDL Romania, si sa tineti bonurile de cumparaturi primite de la magazinele pentru care vreti sa faceti raportarile, acest ultim aspect fiind extrem de important.

LIDL Romania nu impune limite in ceea ce priveste persoanele care pot beneficia de aceasta oferta, astfel ca oricine poate sa raporteze orice fel de probleme exista in magazinele din toata tara in aceasta perioada, deci oricine poate incerca sa faca raportari.

This post was last modified on feb. 20, 2022, 11:18 AM 11:18

Disqus Comments Loading...