Raiffeisen Bank: IMPORTANTA Notificare de care Sunt Vizati Clientii

Raiffeisen Bank IMPORTANTA Notificare Vizati Clientii

Raiffeisen Bank, una dintre bancile cele mai importante din Romania, cu un numar substantial de clienti la nivelul intregii tari, are un anunt important pentru cei care platesc pentru serviciile sale. Vorbim despre o decizie a celor de la Raiffeisen Bank de a isi actualiza aplicatiile Smart Mobile pentru iPhone si Android, versiunile noi, iar acestea sunt disponibile chiar acum pentru toti cei care le folosesc in telefoane, si ar trebui sa fie instalate.

Raiffeisen Bank a facut in ultima vreme multe lucrari de mentenanta pentru infrastructura in baza careia functioneaza serviciile sale de internet, mobile banking, bancomate, etc, astfel ca actualizarea aplicatiilor ar putea avea o legatura cu ele. Desigur ca Raiffeisen Bank nu a spus ce anume a facut in ceea ce priveste actualizarile aplicatiilor sale, preferand doar sa se rezume la mentionarea binecunoscutelor imbunatatiri de experienta si performante.

Raiffeisen Bank: IMPORTANTA Notificare de care Sunt Vizati Clientii

Raiffeisen Bank a avut un mod de lucru similar si in trecut cand a lansat actualizari pentru aplicatiile pe care le ofera pentru iPhone si Android, deci aceeasi ar putea fi situatia inclusiv in momentul de fata. Raiffeisen Bank stie foarte bine cat de multi dintre clientii sai folosesc efectiv aplicatiile pentru telefoane mobile in ideea de a isi administra conturile de la distanta, asa ca actualizarile de acest gen sunt importante pentru foarte multi dintre cei care-i folosesc serviciile.

Raiffeisen Bank a facut chiar si noaptea trecuta o serie de lucrari de mentenanta pentru inrastructura in baza careia functioneaza serviciile sale de internet si mobile banking, si nu e exclus sa mai faca inclusiv altele. Raiffeisen Bank nu a dezvaluit nici alte imbunatatiri importante pe care le-ar putea face pentru aplicatiile pe care le ofera pentru iPhone si Android, dar asta nu inseamna ca ele nu vor veni in viitorul nu foarte indepartat pentru ca experienta noastra de folosire a serviciilor sa fie mai buna.

Raiffeisen Bank are pe website-ul sau informatii cu privire la ce fel de functionalitate ofera aplicatiile sale pentru iPhone si Android, asa ca daca va intereseaza asta, puteti intra acolo pentru a le descoperi.