X

ING Bank: Semnal de ALARMA pentru Toti Clientii din Romania

ING Bank trage un semnal de alarma pentru clientii din toata Romania astazi, iar asta pentru ca le aduce in atentie o problema extrem de serioasa despre care toti trebuie sa stie in momentul de fata pentru a nu risca sa fie afectati de ceea ce se intampla. Mai exact, cei de la ING Bank le vorbesc tuturor clientilor din Romania despre problema majora a fraudelor cu investitii, iar asta pentru ca, din pacate, fraudele de acest gen s-au inmultit in ultimul an.

ING Bank stie foarte bine cat de usor pot fi pacaliti oamenii prin asemenea tipuri de fraude bancare, astfel ca pe website-ul sau are o pagina dedicata prin care incearca sa le spuna romanilor cum se pot proteja cat mai eficient impotriva acestor minciuni. ING Bank atrage atentia asupra fraudelor care au in centru criptomonedele, sau alte tipuri de investitii similare, totul putand sa porneasca cu un simplu atac de tip phishing prin care ne sunt furate datele personale.

ING Bank: Semnal de ALARMA pentru Toti Clientii din Romania

ING Bank spune ca in general fraudele de acest gen sunt prezentate ca fiind “oferte de nerefuzat” pentru cei care sunt suficient de creduli, iar de multe ori acestea sunt combinate cu denumirile unor companii reale si importante pentru a deveni credibile. De cele mai multe ori, informatii vis-à-vis de fraudele prin investitii sunt promovate pe retelele de socializare, prin email, insa ING Bank spune ca e posibil sa primim chiar si SMS-uri cu asemenea informatii.

ING Bank detaliaza ca uneori acestea au in centru asa-numiti “experti” in investitii financiare, care spun ca putem avea castiguri fabuloase de pe urma inselatoriilor pe care le promoveaza, desi in realitate totul este doar o mare minciuna. E posibil sa fim contactati chiar si de catre persoane care se prezinta ca fiind angajati ai ING Bank, insa banca ne spune ca ea nu are decat fonduri mutuale oferite ca investitii, iar in ele putem invsti singuri din Home’Bank, si in niciun caz prin terti.

ING Bank explica pe website-ul sau mai multe cu privire la aceste tipuri foarte periculoase de fraude care pot fi derulate in randul oamenilor care nu stiu prea multe despre cum ar trebui sa se fereasca de ele, asa ca trebuie sa fim mereu foarte vigilenti.

This post was last modified on apr. 17, 2022, 1:57 PM 13:57

Disqus Comments Loading...