DACIA Duster 3: Noul SUV Romanesc si LANSAREA Pregatita de DACIA

DACIA Duster 3 Noul SUV Romanesc LANSAREA Pregatita DACIA

DACIA Duster 3 este urmatorul model important de SUV pe care DACIA il pregateste acum pentru a-l pune in vanzare in intreaga lume, compania romaneasca avand planuri extrem de mari cu noua masina. DACIA Duster 3 va reprezenta o revolutie pentru linia de SUV-uri la care lucreaza compania romaneasca in aceasta perioada, iar asteptarile sunt uriase in ceea ce priveste masina, asta pentru ca exista foarte multe noutati extrem de interesante gandite pentru ea.

DACIA Duster 3 ar trebui sa fie prezentata in toamna anului viitor, chiar daca nu se stie in acest moment cam la ce luna ne putem astepta, insa pana in a doua parte a anului 2023 e improbabil sa vedem noul SUV. Este intr-o anumita masura normal sa fie asa din moment ce DACIA si-a cam organizat lansarile importante in aceasta perioada din ultimii ani, iar cu DACIA Duster 3 e mai mult decat probabil ca lucrurile sa nu fie in vreun fel diferite fata de normal.

DACIA Duster 3: Noul SUV Romanesc si LANSAREA Pregatita de DACIA

DACIA Duster 3 ar putea fi prezentata in toamna anului 2023, insa cand vine vorba despre lansare, va trebui sa mai asteptam cateva luni bune pana cand vom putea cumpara masina din reprezentantele din toata tara. Exact precum in cazul modelelor anterioare pe care DACIA le-a pus la vanzare, si pentru DACIA Duster 3 putem avea asteptari similare, adica sa vedem masina fizic in reprezentante undeva prin ianuarie, sau februarie, desi nici asta nu e clar deocamdata cand.

DACIA Duster 3 ar putea avea toate planurile de lansare date peste cap de razboiul din Ucraina, dar si imensa problema a semiconductorilor, ceva ce vedem deja la unii producatori auto de renume. DACIA Duster 3 nu este cu nimic diferita fata de restul, cel putin cand vine vorba despre aceste probleme, iar asta pentru ca toti sunt afectati intr-o masura egala de penuria de semiconductori, asa ca nu trebuie sa avem asteptari diferite in vreo forma, sau alta.

DACIA Duster 3 va fi si mai scumpa decat modelele care sunt acum la vanzare pe piata, asta din cauza schimbarilor majore care sunt disponibile, asa ca e foarte bine sa ne asteptam inclusiv la acest lucru.