X

Netflix Enerveaza Utilizatorii cu o Masura la care Putini se Asteptau

Netflix a luat cu vreo cateva saptamani in urma o decizie extrem de importanta care se dovedeste a nu fi una de bun augur, si care a reusit sa enerveze intr-o foarte mare masura foarte multa lume. Vorbim despre faptul ca Netflix a decis sa le intrezica utilizatorilor din Peru sa-si imparta parola contului cu alte persoane din afara casei, care nu platesc pentru acces la platforma, iar asta a generat foarte multe plangeri din partea oamenilor.

Netflix a generat foarte multa confuzie in randul celor care platesc pentru abonamente in cadrul platformei de mesagerie, ei plangandu-se de acest lucru in mod direct la companie, iar asta pentru ca nu stiau despre schimbari. Peru nu a fost singura tara in care oamenilor li s-a cerut o taxa suplimentara pentru a le permite si necunoscutilor sa aiba acces la contul de streaming, Chile si Costa Rica fiind deasemenea vizate de acest proiect pilot derulat de companie.

Se pare ca nici la peste 2 luni de la initierea acestui proiect pilot, compania nu i-a anuntat pe abonati in legatura cu intentiile sale, ci doar a inceput sa ceara taxe suplimentare pentru acces la continut. O problema foarte mare legata de aceasta situatie are la baza si faptul ca oamenii folosesc conturile din mai multe locatii, cu adrese IP diferite, si desigur ca acelea necunoscute au avut accesul blocat in platforma, si a fost nevoie de crearea unor coduri speciale pentru accesarea ei.

“În timp ce am început să lucrăm la partajarea plătită în urmă cu peste 18 luni, am fost clar de cinci ani că „Un cont Netflix este pentru persoanele care locuiesc împreună într-o singură gospodărie”. Milioanele de membri care partajează în mod activ un cont în aceste țări au fost notificați prin e-mail, dar având în vedere importanța acestei schimbări, intensificăm notificările în produs mai lent. Suntem mulțumiți de răspunsul de până acum.”

Chiar daca oamenii din Peru, Chile, Costa Rica, se plang ca nu au fost notificari in vreun fel in legatura cu aceasta schimbare de politica impusa de catre Netflix, compania spune ca a facut-o. Ea a mentionat deasemenea faptul ca ar exista milioane de oameni care isi impart conturile in aceste tari, si desigur ca vrea sa obtina mai multi bani de pe urma lor, iar asta pentru ca si costurile sale sunt ridicate cand resursele necesare oferirii serviciilor depasesc costurile normale.

Netflix inca nu a anuntat cand anume va impune aceste schimbari si in alte zone de pe glob, dar este de asteptat ca totul sa se intample destul de curand, compania dorind sa castige miliarde de dolari anual de pe urma ei.

This post was last modified on iun. 1, 2022, 3:01 PM 15:01

Disqus Comments Loading...