X

Klaus Iohannis Acorda Înaltul Patronaj „Forumului educației financiare”

Klaus Iohannis, presedintele Romaniei, a acordat Inaltul Patroja “Forumului Educatiei Financiare”, o masura pe care a confirmat-o in mod public si care ne arata cat de multa importanta acorda Administratia Prezidentiala acestui tip de initiative derulate in Romania in momentul de fata.

Klaus Iohannis a facut acest anunt oficial in contextul in care in aceasta perioada se incearca o implementare a Educatiei Financiare ca disciplina in scolile din toata Romania, o masura extrem de buna care poate ajuta extrem de multi elevi din tara noastra in aceasta perioada.

“Am acordat Înaltul Patronaj „Forumului educației financiare” deoarece educația economică și financiară în cadrul societății și la nivelul mediului de afaceri necesită o abordare serioasă și integrată. România se poziționează astăzi în rândul statelor europene care au decis să introducă educația financiară ca disciplină obligatorie în școli.

Însă, la fel ca și în alte domenii, rezultatele se vor vedea în timp, iar calitatea resursei umane și a materialelor educaționale este cea care va face diferența. De altfel, regândirea abordărilor educaționale, prin raportarea mai pragmatică a elevilor și a studenților la realitatea care ne înconjoară, este una dintre direcțiile proiectului România Educată.”

Redactia iDevice.ro

This post was last modified on iun. 9, 2022, 4:18 PM 16:18

Disqus Comments Loading...