Enel: Informarea IMPORTANTA pentru Clientii din Toata Romania

Enel Informarea IMPORTANTA Clientii Toata Romania

Enel, unul dintre furnizorii de energie cu milioane de clienti in toata Romania, a publicat o informare extrem de importanta pentru foarte multi dintre oamenii care ii folosesc serviciile in momentul de fata, si ar fi bine sa stii ceea ce ni se transmite acum in mod oficial.

Enel vorbeste despre faptul ca in momentul in care realizam o plata pentru serviciile pe care ni le ofera compania de energie, putem sa o confirmam foarte rapid prin intermediul optiunilor care ne sunt puse la dispozitie direct pe website-ul propriu in momentul de fata.

Dupa cum puteti vedea si mai jos, Enel Romania ne ofera optiunea de a discuta cu reprezentantii sai prin intermediul unui chat virtual pentru a confirma plata unei facturi, sau daca dorim putem sa trimitem un mesaj direct la reprezentantii companiei, ori sa discutam telefonic cu reprezentantii sai.

Enel Romania ii incurajeaza deasemenea pe clientii sai din Romania sa isi activeze factura electronica pentru a primi prin email informatii cu privire la platile pe care trebuie sa le faca in baza serviciilor de care beneficiaza de la companie, iar in acelasi timp puteti contribui si la protejarea planetei.

Vrei să confirmi o plată pe care ai făcut-o recent sau să activezi factura electronică și ai nevoie de sprijinul nostru? Cel mai simplu este să ne contactezi online, prin chatul existent în pagina de contact sau în mesageria privată de pe această pagină. Suntem la doar un click distanță:

Un viitor electrificat și sustenabil în energie se construiește prin digitalizare și cu grijă pentru mediu. Alege să-ți activezi factura electronică pe care să o primești imediat după emitere, pe e-mail sau prin SMS, și contribuie activ la protejarea mediului!