X

WhatsApp face in SECRET o Noua si Inedita Schimbare pe iPhone si Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, lucreaza intens in momentul de fata la una dintre schimbarile inedite, dar care ar putea fi bune, in final, pentru aplicatia pe care o folosim. Puteti vedea in imaginea de mai jos ca voribm despre o functie pe care o vom vedea in cadrul versiunii viitoare a sistemului care permite conectarea conturilor WhatsApp in mai multe dispozitive.

WhatsApp Messenger urmeaza sa ne ofere posibilitatea de a ne trimite mesaje singuri de pe dispozitivele pe care le folosim pentru a comunica si cu alte persoane, ceva ce lumea cere de ceva vreme. Puteti vedea ca atunci cand vom dori sa initiem o conversatie noua, avem optiunea de a ne trimite mesaje singuri, acestea fiind salvate exact precum o conversatie obisnuita.

Acum cand vrem sa ne trimitem mesaje singuri, trebuie sa cautam in telefon contactul cu numarul nostru de telefon, daca avem asa ceva, si sa ne trimitem un mesaj. Problema este ca WhatsApp permite acest lucru doar de pe dispozitivul principal pe care avem logat contul WhatsApp, nu si de pe cele secundare care folosesc acelasi cont, insa problema urmeaza sa fie rezolvata.

WhatsApp testeaza deocamdata, in secret, in versiunea pentru desktop a platformei, optiunea de a trimite mesaje catre noi insine prin crearea unui nou chat direct din interfata de conversatii. Ideea este una foarte buna, iar WhatsApp Messenger vrea sa ne ofere ceea ce deja avem disponibil de la multe alte platforme de mesagerie, intr-o forma, sau alta, de ceva vreme chiar.

WhatsApp Messenger nu a dezvaluit ceva in legatura cu planurile pe care le are vis-à-vis de aceasta lansare, deci e nevoie de rabdare pentru a vedea in ce masura noutatile vor fi oferite curand. E destul de clar ca exista interes pentru aceasta functionalitate din moment ce ea este in dezvoltare, dar trebuie sa avem in continuare rabdare pentru a ne fi oferit totul de catre companie.

WhatsApp mai are si alte modificari in lucru in momentul de fata, asa ca ramane sa vedem cand va fi disponibil totul pentru noi, si ar putea dura cateva saptamani pana cand se va intampla asta.

This post was last modified on aug. 31, 2022, 9:33 AM 09:33

Disqus Comments Loading...