X

Comisia Europeana Acuza Rusia ca Minte dupa ce a Oprit Livrarile de Gaze in Europa

Comisia Europeana a acuzat Rusia ca minte atunci cand afirma ca sistarea livrarilor de gaze catre Europa are la baza probleme pe care le-a intampinat cu infrastructura Nord Stream 1, si ca de fapt totul este doar o dovada de cinism pentru ca rusii prefera sa arda gazul, literalmente, in loc sa-si onoreze contractele.

Comisia Europeana nu e la primele afirmatii de acest gen, iar asta pentru ca a mai acuzat Rusia ca minte si ca sisteaza in mod intentioant livrarile de gaze catre Europa fara motive reale, insa in final era de asteptat ca acest lucru sa se intample la un moment dat, avand in vedere evolutia razboiului din Ucraina.

“Gazprom din Rusia minte cu privire la problemele legate de echipamente la conducta Nord Stream 1. Purtătorul de cuvânt al Comisiei Europene, Eric Mamer, a declarat că gigantul rus al gazelor Gazprom a întrerupt aprovizionarea cu energie către Europa de Vest din cauza unor probleme tehnice a fost făcută sub „pretexte false”.

Potrivit lui Mamer, decizia este „dovada cinismului Rusiei, deoarece preferă să arunce gaz în loc să onoreze contractele”.”

This post was last modified on sept. 3, 2022, 12:17 AM 00:17

Disqus Comments Loading...