Volodimir Zelenski: Declaratiile Importante in Plin Razboi, ce Transmite Intregii Lumi

Volodimir Zelenski Declaratiile Importante in Plin Razboi, ce Transmite Intregii Lumi

Volodimir Zelenski a facut o serie de declaratii extrem de importante in plin razboi cu Rusia, si incearca sa aduca in atentia tuturor oamenilor ceea ce se intampla in cadrul luptelor foarte serioase pe care Ucraina le duce impotriva Rusiei in momentul de fata.

Volodimir Zelenski spine ca armata Ucrainei va elibera toate teritoriile care au fost ocupate de catre Rusia, inclusiv Crimeea, ceva ce desigur ca in momentul de fata pare foarte dificil, dar ceva ce nu este totusi imposibil, avand in vedere ajutorul international de care beneficiaza tara.

Cred că steagul ucrainean și viața liberă se vor întoarce din nou în Crimeea.

Vom elibera toate pământurile noastre, toți oamenii noștri.

Forțele Armate ale Ucrainei, serviciile noastre de informații, serviciile speciale fac deja demersurile necesare în acest sens. Acești pași pot fi auziți. Și toată lumea poate vedea că ocupanții au început deja să fugă din Crimeea. Aceasta este alegerea potrivită pentru toți.

Și astăzi vreau să mulțumesc războinicilor batalionului 63 al brigăzii 103 de apărare teritorială care au asigurat rezultatul în regiunea Donețk: așezarea a fost eliberată.

Brigada 54 din direcția Lysychansk-Siversk a făcut și ea pași buni, a avansat și a recăpătat anumite înălțimi.

Aș dori să menționez și batalionul 42 separat de infanterie motorizată – datorită acțiunilor sale eroice, două așezări din sudul țării noastre au fost eliberate.

Vă sunt recunoscător tuturor, băieți!

Poporul ucrainean și curajul lui au inspirat întreaga lume. Au dat omenirii o nouă speranță că justiția nu a abandonat complet lumea noastră cinică. Și încă nu forța, ci adevărul câștigă. Nu bani, ci valori. Nu petrol, ci oameni.