Actiunile Rusiei in Razboi care sunt Condamnate de catre Ucraina

Actiunile Rusiei in Razboi care sunt Condamnate de catre Ucraina

Rusia continua sa actioneze in moduri complet iresponsabile in plin razboi in Ucraina in momentul de fata, iar armata tarii acuza in momentul de fata tara invadatoare de faptul ca se foloseste de biserici si gradinite pentru a-si ascunde tehnica militara de atacurile aeriene si dronele care aduna informatii despre locatiile lor.

Rusia actioneaza in acest mod pe de o parte pentru a-si ascunde tehnica militara, iar pe de alta parte pentru a putea ataca mai tarziu Ucraina ca distruge biserici si gradinite in momentul in care ar decide sa atace aceste elemente de tehnica militara pe care le foloseste pentru diverse atacuri in toata tara.

“Forțele ruse plasează echipamente în biserici, grădinițe. În regiunea Herson, Rusia a plasat echipamente militare în grădinițele din așezarea Verkhnii Rohachyk și în biserici din satul Chervonyi Mayak, a declarat Statul Major al Forțelor Armate.

Forțele ruse folosesc, de asemenea, o biserică ca spital de campanie în satul Mala Komyshuvakha din regiunea Harkov, a raportat Statul Major.”