IMPORTANT Anunt al BCR Romania, ce a Decis sa faca pentru Romani Acum

IMPORTANT Anunt BCR Romania Decis faca Romani Acum

BCR Romania, una dintre cele mai mari banci din tara noastra, a facut un anunt oficial care are impact pentru un numar foarte mare de persoane din Romania, iar asta deoarece a dezvaluit ca a implementat la Aeroportul International Henri Coanda din Bucuresti plata cu cardul pentru parcare.

BCR Romania explica mai jos faptul ca incepand de acum, oricine ajunge acolo cu masina, poate plati direct la bariera parcarilor, sau la automatele de plata contactless, suma aferenta timpului de parcare folosind un card VISA, sau Mastercard, fara a se mai complica cu altceva.

Solutia de plata implementata de catre cei de la BCR vine la doar un an distanta de implementarea unui sistem similar pentru plata calatoriilor cu metroul, sau cu autobuzul in Bucuresti, astfel ca deciziile pe care banca le ia sunt unele spre beneficiul romanilor din zona capitalei.

BCR a facut aceasta implementare pentru un aeroport prin care anul trecut au trecut aproape 9 milioane de pasageri, deci exista o plaja foarte mare de oameni care vor putea profita de acest sistem noi si mai simplu pentru plata parcarilor in cadrul celui mai mare aeroport al Romaniei.

Simplu și rapid, fără fise sau cozi la Aeroportul International Henri Coanda din București. Poți plăti parcarea printr-o simplă apropiere a cardului bancar direct la barieră sau la automatele de plată, contactless, cu orice card Mastercard sau Visa, fără niciun comision.

Facem pași spre digitalizare, am implementat plata inteligentă la metrou, trenul spre aeroport, dar și în mijloacele de transport din cele mai mari orașe din țară.