SUA sustine ca Rusia nu ar Trebui sa fie Considerat un Stat Sponsor al Terorismului

SUA sustine ca Rusia nu ar Trebui sa fie Considerat un Stat Sponsor al Terorismului

SUA, prin presedintele Joe Biden, anunta ca Rusia nu trebuie catalogata drept un stat sponsor al terorismului, afirmatia fiind facuta de catre presedintele american in cadrul unei conferinte de presa pe care a sustinut-o in cursul zilei de ieri, iar desigur ca raspunsul la aceasta intrebare a generat si destule discutii.

Joe Biden face aceasta afirmatie in conditiile in care in plina vara Senatul SUA a aprobat o rezolutie prin care cerea desemnarea Rusiei ca stat sponsor al terorismului, asta dupa ce Ucraina a venit cu aceasta cerere in urma atacurilor sangeroase pe care rusii le-au derulat impotriva civililor ucrainieni in plin razboi.

“Biden spune că Rusia nu ar trebui să fie etichetată ca sponsor de stat al terorismului. Pe 5 septembrie, președintele american Joe Biden le-a spus reporterilor „nu” când a fost întrebat dacă Rusia ar trebui să fie recunoscută ca stat sponsor al terorismului.

Mai devreme, pe 7 iulie, Senatul SUA a aprobat o rezoluție prin care se cere secretarului de stat Antony Blinken să dea Rusiei desemnarea.”