GTA 6: Anuntul OFICIAL al Rockstar Games si VIDEO Complet de Gameplay

GTA 6 Anuntul OFICIAL Rockstar Games VIDEO Complet Gameplay

GTA 6 este in centrul atentiei intregii lumi in momentul de fata dupa ce un video care prezinta gameplay-ul viitorului joc al Rockstar Games a aparut pe internet dupa ce hackeri necunoscuti au reusit sa sparga infrastructura companiei si au obtinut acces la datele serverelor sale.

GTA 6 este asteptat de catre foarte multa lume, de foarte multa vreme, iar clipul video de mai jos ne dezvaluie ceea ce foarte multi oameni vor sa vada cat mai curand, mai exact, jocul lansat, dar Rockstar Games spune ca gameplay-ul pe care il vedem acolo nu e in totalitate de actualitate.

Conform companiei americane, gameplay-ul din clipul video de mai jos ne arata o versiune a Grand Theft Auto 6 din perioada incipienta a procesului de dezvoltare, versiunea de acum a jocului aratand oarecum diferit, asa ca ramane de vazut in ce masura jocul va arata la fel, sau nu, cand va fi lansat.

Grand Theft Auto 6 este unul dintre cele mai asteptate titluri pe care Rockstar Games vrea sa le lanseze pentru fanii din intreaga lume, iar judecand dupa ceea ce vedem mai jos, e destul de clar ca nu vom fi dezamagiti de ceea ce ne va fi oferit in mod oficial de catre companie, cand totul va fi gata.

Recent, am suferit o intruziune în rețea în care o terță parte neautorizată a accesat și a descărcat ilegal informații confidențiale din sistemele noastre, inclusiv imagini de dezvoltare timpurie pentru următorul Grand Theft Auto.

În acest moment, nu anticipăm nicio întrerupere a serviciilor noastre de jocuri live și nici un efect pe termen lung asupra dezvoltării proiectelor noastre în derulare.

Suntem extrem de dezamăgiți să avem toate detaliile despre următorul nostru joc împărtășit cu toți în acest fel. Munca noastră la următorul joc Grand Theft Auto va continua așa cum era planificat și rămânem la fel de angajați ca niciodată să oferim o experiență pentru tine, jucătorii noștri, care să depășească cu adevărat așteptările tale.

Îi vom actualiza pe toată lumea din nou în curând și, desigur, vă vom prezenta în mod corespunzător acest următor joc când va fi gata. Vrem să mulțumim tuturor pentru sprijinul acordat în această situație.