X

Orange Surprinde Clientii, ce Ofera GRATUIT pentru Romani Acum

Orange, unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii din Romania, are vesti extrem de bune pentru clientii din toata tara, iar asta pentru ca a luat o decizie despre care ar trebui sa stie extrem de multi dintre cei care-I folosesc serviciile prepay, oferind gratuit ceva de care oricine s-ar bucura.

Orange le spune clientilor din toata Romania ca pentru fiecare euro de credit reincarcat le ofera 10 GB de trafic de internet gratuit, astfel ca puteti sa adunati foarte multi GB de trafic de internet pentru utilizare zilnica, daca sunteti dornici sa beneficiati de acest lucru de la operator chiar acum.

Dupa cum prea bine stiti deja, cei de la Orange Romania ofera oricum foarte mult trafic de internet in mod obisnuit pentru cartelele prepay, insa acesti 10 GB pentru fiecare euro reincarcat in plus vin ca un bonus suplimentar de care putem beneficia numai daca avem o optiune nationala de minim euro.

Orange Romania ne permite sa ne folosim de aceste beneficii inclusiv in roaming, daca avem o optiune de minim 12 euro credit activata pentru conturile noastre, astfel ca e important sa stiti inclusiv aceste lucruri daca vreti sa beneficiati de ceea ce ofera grupul de telecomunicatii acum.

Primești automat 10 GB bonus pentru fiecare 1 € credit reîncărcat. Bonusul se acordă exclusiv pentru reîncărcările cu credit sau cu o opțiune PrePay cu beneficii naƫionale. Bonusul este valabil 60 de zile și se consumă după beneficiile incluse în opƫiunile activate.

Bonusul 10 GB pentru fiecare 1 € credit reîncărcat poate fi folosit naƫional cu opțiune naƫională activă de minimum 5 € credit, iar în roaming cu o opțiune de minimum 12 € credit, în limita de date disponibile în roaming SEE și conform Politicii de utilizare rezonabilă.

This post was last modified on oct. 9, 2022, 3:19 PM 15:19

Disqus Comments Loading...