X

E.ON: ATENTIE! Foarte IMPORTANTA Informare pentru Toti Clientii din Romania

E.ON, companie care furnizeaza gaze naturale si energie electrica pentru milioane de romani din toata tara, le transmite o extrem de importanta informare care ar trebui sa fie cunoscuta de catre toti cei care beneficiaza de serviciile sale, iar asta pentru ca le vorbeste despre facturile de regularizare.

E.ON le aduce in atentie clientilor din Romania modul in care este afisat pe facturile de regularizare consumul realizat intre citirile facute de catre companie, astfel incat sa ne putem da mult mai usor seama pentru ce ne sunt ceruti banii, si care este diferanta in comparatie cu ceea ce a fost facturat anterior.

Cei de la E.ON Romania le recomanda clientilor din toata tara sa transmita in fiecare luna indexul autocitit pentru ca facturile de regularizare sa nu aiba vreo diferenta in raport cu ceea ce platim in fiecare luna, iar asta pentru ca daca lunar platim cat consumam, nu ar trebui sa fie diferente de vreun fel.

E.ON Romania spune ca facturile de regularizare pot fi emise si cu valori in minus, adica un consum mai mic decat cel estimat, sau transmis, iar in aceasta situatie, facturile vor veni tot cu sume in minus, sume care se vor compensa cu urmatoarele facturi de consum pe care compania ni le va emite.

Pe factura de regularizare, apare consumul realizat între două citiri consecutive ale Operatorului de Distribuție. Pe factura E.ON, găsești valorile indexului citit, pe a doua sau a treia pagină, în tabelul „Date contor”. Diferența dintre index nou și index vechi, dă numărul killowaților-oră consumați în perioada facturată.

Dacă e cu minus, factura ta de regularizare va fi cu minus, adică ai consumat mai puțin decât ai estimat. Vezi mai multe despre factura de consum E.ON pe website.

This post was last modified on oct. 23, 2022, 12:23 PM 12:23

Disqus Comments Loading...