LIDL Romania da GRATUIT Vouchere de Cumparaturi Clientilor, Cum le Obtii

LIDL Romania GRATUIT Vouchere Cumparaturi Clientilor Cum Obtii

LIDL Romania, unul dintre cele mai mari lanturi de supermarket-uri din Romania, continua sa le ofere romanilor din toata tara in mod gratuit vouchere de cumparaturi impreuna cu produse electronice daca decis sa ajute compania sa imbunatateasca serviciile pe care le ofera prin furnizarea de feedback pentru expeienta de cumparaturi.

LIDL Romania are inca in desfasurare concursul sau lunar special prin care ofera 100 de vouchere in valoare de 100 de LEI fiecare, impreuna cu o tableta si un telefon de la Samsung, iar pentru a le castiga nu trebuie decat sa completam un formular de pe website-ul sau cu o serie de informatii importante.

Pe website-ul celor de la LIDL trebuie sa evaluam un magazin in care ne-am facut cumparaturile, si sa spunem eventualele probleme pe care le-am avut in procesul de achizitii, insa pentru a confirma faptul ca am fost efectiv in magazinul respectiv, trebuie sa confirmam totul si cu un cod al unui bon de cumparaturi.

LIDL desfasoara aceasta campanie speciala de foarte multa vreme, astfel ca vorbim despre ceva care a adus deja bucurie pentru foarte multa lume, asa ca merita sa aveti in vedere promotia pentru ca puteti castiga vouchere de cumparaturi care va pot fi de folos, dar si produse electronice SAMSUNG suficient de bune.

Parerea ta conteaza. Hai sa facem LIDL si mai bun! Poti castiga lunar unul dintre cele 100 de carduri de cumparaturi in valoare de 100 LEI, o tableta SAMSUNG Galaxy Tab S6 Lite sau unul dintre cele doua telefoane SAMSUNG Galaxy S20 FE.

LIDL Romania GRATUIT Vouchere Cumparaturi Clientilor Cum Obtii experiente