Volodimir Zelenski le Cere Ucrainienilor sa Reduca Substantial Consumul de Electricitate

Volodimir Zelenski le Cere Ucrainienilor sa Reduca Substantial Consumul de Electricitate

Volodimir Zelenski, presedintele Ucrainei, vorbeste despre gravitatea atacurilor pe care Rusia le desfasoara impotriva infrastructurii tarii sale, iar asta pentru ca vorbim despre rachete care distrug intr-o foarte mare masura centralele electrice care sustin multe zone din tara acum.

Volodimir Zelenski le cere cetatenilor ucrainieni sa fie foarte atenti la notificarile date de catre autoritati cu privire la posibilele pene de curent, sau cu privire la reducerea consumului, pentru ca problemele sa fie cat mai limitate.

“Stabilitatea industriei energetice a întregului nostru stat depinde de fiecare oraș și cartier al Ucrainei. Vă rugăm să limitați utilizarea aparatelor care folosesc multă energie electrică. Și mai ales în orele de vârf de consum dimineața și seara. Vă rugăm să fiți atenți la notificările autorităților locale și ale companiilor electrice despre când pot exista întreruperi de curent pe strada dumneavoastră sau în zona dumneavoastră.

Planifică-ți ziua ținând cont de aceste informații. Împreună, arătăm acum că viața ucraineană nu poate fi ruptă. Vreau să subliniez: nici această lovitură a teroriștilor și nici alte lovituri similare ale acestora nu îi vor opri pe apărătorii noștri. Propagandiștii ruși mint când spun că această teroare împotriva infrastructurii noastre și a oamenilor poate încetini cumva acțiunile active ale armatei noastre sau poate crea unele dificultăți pentru apărarea noastră.

Ucrainenii sunt uniți și știu sigur că Rusia nu are nicio șansă să câștige acest război. Forțele noastre de apărare primesc tot ce le trebuie pentru a apăra țara și înaintează în fiecare zi – subliniez – în fiecare zi.”