LIDL Romania: Noile SCHIMBARI din Magazine Anuntate Clientilor Romani Acum

LIDL Romania Noile SCHIMBARI Magazine Anuntate Clientilor Romani Acum

LIDL Romania ii anunta pe romanii din intreaga tara in legatura cu o decizie foarte importanta despre care ar trebui sa stie toti in momentul de fata, iar asta pentru ca a hotarat in mod oficial sa le ofere oamenilor noi oferte speciale in magazinele din toata tara incepand chiar din cursul acestei saptamani.

LIDL Romania a decis sa-si actualizeze ofertele disponibile in cadrul campaniei LIDL Plus, astfel ca vorbim despre noi produse care sunt oferite la preturi speciale pentru oricare dintre romanii care sunt intr-adevar dornici sa profite de aceste promotii care sunt disponibile pentru o perioada limitata de timp.

Conform campaniei care este acum in plina derulare la LIDL, pentru a beneficia de aceste oferte speciale trebuie doar sa ne scanam cardul LIDL Plus, pe care trebuie sa il facem in prealabil, la casele de marcat, iar mai apoi sa ne uitam in aplicatia dedicata pentru a vedea ce oferte sunt disponibile pentru noi.

LIDL actualizeaza in mod automat in fiecare saptamana ofertele speciale care sunt disponibile pentru clientii din toata Romania, astfel ca tot ceea ce vedeti in cadrul aplicatiei LIDL Plus acum, va fi schimbat in cursul urmatoarelor zile, asa ca e bine sa stiti acest lucru daca vreti sa profitati de oferte.

Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat. Scaneaza cardul LIDL Plus din aplicatie si beneficiezi de extra oferte in fiecare saptamana. Vezi ofertele de luni.