X

Enel: IMPORTANT Anunt de Informare in Romania pentru Toti Clientii

Enel, una dintre companiile cele mai mari care furnizeaza gaze naturale si energie electrica romanilor din toata tara, le vorbeste tuturor romanilor despre unul dintre cele mai importante beneficii care le sunt puse la dispozitie in momentul de fata, posibilitatea de a plati facturile de oriunde si oricand.

Enel le aduce in atentie clientilor din toata Romania aplicatia MyEnel, iar asta deoarece ea are o sectiune speciala prin intermediul careia pot fi platite rapid facturile emise pentru noi direct de pe telefoanele iPhone si Android, si totul pentru a ne asigura ca nu ajungem in situatia de a avea serviciile suspendate.

Probabil stiti deja ca Enel Romania nu este singura companie de energie care ofera servicii de acest gen pentru clientii sai in momentul de fata, iar asta pentru ca si celelalte o fac, astfel ca nu trebuie decat sa va uitati cu atentie la optiunile care sunt disponibile pentru a realiza platile pentru facturile voastre.

Enel Romania explica mai jos si faptul ca daca o plata este initiata, dar nu e finalizata, atunci putem sa incercam sa o refacem in 15 minute, deci trebuie sa avem rabdare inainte de a reincerca sa platim pentru consumul pe care il realizam in fiecare luna, dar desigur ca si vechile metode raman la dispozitia noastra.

Știi cât de simplu este să folosești aplicația MyEnel ca să plătești factura de energie electrică și gaze naturale? Accesează secțiunea „Facturi și plăți” din aplicația MyEnel, selectează factura pentru unul sau mai multe locuri de consum și achită direct din aplicație, în deplină siguranță.

În situația în care nu reușești să parcurgi toți pașii necesari plății online din contul tău MyEnel, vei putea încerca din nou, după 15 minute. Atât pentru plățile finalizate, cât și pentru cele incomplete, vei primi un e-mail de informare cu stadiul acestora.

This post was last modified on oct. 26, 2022, 11:41 PM 23:41

Disqus Comments Loading...