X

Enel: Extrem de IMPORTANTA Informare pentru Clientii Existenti in Romania

Enel, una dintre principalele companii de energie electrica si gaze naturale din Romania, le spune tuturor clientilor despre unul dintre cele mai importante lucruri despre care ar trebui sa stie in momentul de fata daca ii folosesc serviciile, iar asta pentru ca vorbim despre termenul de plata al facturilor.

Enel are aceste reguli stabilite de foarte multa vreme pentru clientii din toata Romania care sunt dornici sa profite de serviciile pe care le ofera, astfel ca exista o perioada de 45 de zile in care putem plati orice fel de facturi emise, incluzand aici si perioada de gratie pe care o ofera compania pentru clientii sai.

Vorbim practic despre 15 zile termen de plata pentru facturile Enel Romania emise persoanelor fizice, plus inca 30 de zile perioada de gratie in care nu se calculeaza dobanzi penalizatoare, dupa care va incepe si calculul acestora, astfel ca e important sa fiti foarte atenti la ceea ce se intampla in momentul primirii facturilor.

Enel Romania spune ca in cazul persoanelor juridice termenul de plata este de 10 zile calendaristice, plus inca 30 de zile de gratie, deci o perioada ceva mai mica, dupa care se calculeaza dobanzile, insa aici vorbim despre contractele de pe piata reglementata, pentru ca in cazul celor de pe piata libera, lucrurile sunt diferite in materie de contracte.

Pentru clienţii persoane fizice, termenul de plată este de 15 zile + 30 de zile perioada de graţie, fără a fi calculate dobânzi penalizatoare. Pentru clienţii persoane juridice, termenul de plată este de 10 zile calendaristice + 30 de zile de graţie, contracte de piaţă reglementată.

Pentru contractele de piaţă liberă atât pentru clienţii rezidenţiali cât şi pentru clienţii business, termenul de plată poate fi consultat în anexa contractului.

This post was last modified on oct. 31, 2022, 11:39 AM 11:39

Disqus Comments Loading...