X

Kaufland: IMPORTANT Anunt privind Schimbarile Facute in Magazinele Romaniei

Kaufland, cel mai mare lant de hypermarket-uri din toata Romania, ii anunta pe milioanelede romani care ajung In magazinele sale despre faptul ca a luat decizia de a face o serie de modificari in toate locatiile, iar asta pentru ca a publicat noul catalog de oferte care sunt valabile pentru perioada urmatoare.

Kaufland are pentru milioane de romanio gama foarte variata de oferte speciale despre care ar trebui sa stie toata lumea, ele fiind disponibile in oricare dintre locatii incepand cu data de 2 noiembrie, astfel ca veti avea de ce sa va bucurati, daca sunteti cu adevarat dornici de acest lucru acum.

Dupa cum veti vedea si pe website-ul celor de la Kaufland Romania, exista foarte multe oferte speciale care sunt publicate in cadrul acestui nou catalog de promotii, iar ele sunt disponibile in mod automat in oricare dintre magazinele din tara, deci putem merge oriunde pentru a cumpara ceea ce ne intereseaza.

Kaufland Romania isi actualizeaza in mod constant toate promotiile speciale pe care le are in Romania, iar asta pentru ca vrea sa le ofere in fiecare zi doar cele mai bune reduceri pentru produsele pe care le vinde in Romania, asa ca merita sa va uitati cu mare atentie la toate promotiile de acum.

Haine super curate la un preț super bun. 25% reducere la toată gama de detergent Perwoll. Consultă ofertele noastre pe website. Răsfoiește catalogul actual și pune pe lista de cumpărături tot ce ai nevoie pentru casă, masă și nu numai. Și nu uita: revista cu reduceri este tot timpul aici.

This post was last modified on oct. 31, 2022, 8:34 AM 08:34

Disqus Comments Loading...