X

Ucraina Anunta Masuri de URGENTA care se Aplica de Azi in Toata Tara

Ucraina a decis sa anunte masuri de urgenta care se vor aplica in toata tara chiar incepand de astazi, ele fiind fortate de catre recentele bombardamente lansate de catre Rusia impotriva unor elemente de infrastructura din tara, astfel ca urmeaza sa fie intrerupta furnizarea de energie electrica in mai multe zone.

Ucraina a avut mai multe elemente critice de infrastructura bombardate peste noapte de catre Rusia, asta dupa ce in ultimele saptamani bombardamentele aceste au provocat distrugeri serioase, iar acum aflam ca de astazi va fi intrerupt curentul in diverse regiuni din tara pentru a se asigura stabilitatea retelei nationale.

“Întreruperea de urgență a curentului va fi introdusă în Ucraina pe 31 octombrie. După atacul în masă al Rusiei asupra instalațiilor sistemului energetic, guvernul va introduce întreruperi de urgență a energiei electrice în toată Ucraina, a declarat șeful adjunct al biroului președintelui Kyrylo Timosenko.

Rusia lovește infrastructura energetică din Cernăuți, regiunile Kirovohrad, Zaporizhzhia. Forțele ruse au atacat un sit de infrastructură critică din Zaporizhzhia în dimineața zilei de 31 octombrie, provocând întreruperi de curent în oraș, a declarat primarul interimar al Zaporijiei, Anatolii Kurtiev.

Rusia lovește site-urile de infrastructură energetică din Kiev, întrerupând curent în mai multe cartiere. Primarul Kievului, Vitali Klitschko, a declarat că forțele ruse au lovit locurile de infrastructură energetică în dimineața zilei de 31 octombrie, ceea ce a provocat întreruperi de alimentare cu apă și energie în mai multe districte.

Explozii raportate în Harkov, sirenele de raid aerian sunt aprinse în toată țara. Primarul din Harkov, Ihor Terekhov, a declarat că Rusia „a lovit o infrastructură critică din oraș”. Administrația Regiunii Cerkași a raportat, de asemenea, că un sit de infrastructură critică din regiune a fost lovit.”

This post was last modified on oct. 31, 2022, 11:45 AM 11:45

Disqus Comments Loading...