X

WhatsApp: Schimbarea SECRETA, ce se Modifica la Aplicatia de Mesagerie

WhatsApp face in secret una dintre schimbarile pentru iPhone si Android care vor fi extrem de utile pentru foarte multa lume, iar asta deoarece a decis sa integreze in cadrul aplicatiei sale o sectiune speciala in care putem initia si purta conversatii cu noi insine, ceva ce pana acum era posibil, dar diferit.

WhatsApp vrea sa faca experienta mult mai buna decat pana in momentul de fata, iar dupa cum puteti vedea si din imaginea de mai jos, schimbarea este una de foarte bun augur, pentru ca in acest fel ne vom putea trimite mesaje care vor ramane in acele conversatii pentru perioade mai lungi de timp.

Stiti prea bine ca WhatsApp Messenger incearca sa ne ofere doar cele mai bune experiente posibile in cadrul aplicatiei pe care ne-o pune la dispozitie, iar ceea ce vedem acum este doar o noua dovada a acestui lucru, scopul companiei americane fiind de a implementa ceea ce avem nevoie, si de a anticipa ceea ce ar fi util.

WhatsApp Messenger implementeaza in mod constant schimbari bune pentru aplicatia pe care o putem folosi pe iPhone si Android, astfel ca tot ceea ce vedem astazi nu este vreo surpriza prea mare, dar aceasta este doar una dintre modificarile bune care vor veni in curand in cadrul platformei.

WhatsApp mai are multe alte modificari majore pregatite in curand pentru toata lumea, asa ca ramane doar sa vedem cat de mult, sau putin, vom avea de asteptat pentru ca toate aceste noutati sa fie disponibile pentru noi in perioada urmatoare, chiar daca vom avea mai mult de asteptat dupa ele.

This post was last modified on oct. 31, 2022, 11:23 AM 11:23

Disqus Comments Loading...