WhatsApp face o Schimbare pe care o ASTEPTAI de Foarte Mult Timp

WhatsApp face Schimbare care ASTEPTAI Foarte Mult Timp

WhatsApp continua sa faca in secret modificari importante pentru aplicatia dedicata iPhone si Android, iar asta pentru ca vorbim despre noutati care sunt asteptate de catre miliarde de oameni de foarte multa vreme deja. Mai exact, vorbim despre faptul ca WhatsApp a decis intr-un final sa integreze in cadrul aplicatiei pentru telefoane posibilitatea de a alege cum facem poze, sau clipuri video, direct din cadrul aplicatiei.

WhatsApp nu a oferit pana acum posibilitatea de a beneficia de optiunea de alege cum facem poze si clipuri video, insa iata ca lucrurile se schimba si in bine pentru noi, astfel ca imaginea de mai jos ne arata cum vom putea face poze si clipuri video in curand. Butoane noi in cadrul interfetei WhatsApp pentru inregistrarea de poze si clipuri video ne ofera posibilitatea de a alege intre cele doua moduri, deci lucrurile se simplifica extrem de mult.

WhatsApp face o Schimbare pe care o ASTEPTAI de Foarte Mult Timp

WhatsApp face Schimbare care ASTEPTAI Foarte Mult Timp moduri camera

WhatsApp a implementat aceasta modificare in cadrul versiunii beta a aplicatiei pentru iPhone si Android, astfel nu vorbim despre ceva care sa fie disponibil in vreo versiune finala a aplicatiei pentru telefoane, cel putin deocamdata. Separat de asta, cei de la WhatsApp Messenger continua sa extinda disponibilitatea pentru telefoane a unei noi functionalitati care ne ofera posibilitatea de a crea sondaje de opinie in cadrul grupurilor.

WhatsApp Messenger nu e singura aplicatie care ofera aceasta functionalitate, dar in cadrul versiuniii beta cele mai recente pentru telefoanele iPhone avem disponibila si aceasta schimbare noua care poate fi extrem de utila pentru unii oameni. WhatsApp a anuntat de ceva vreme ca lucreaza la o schimbare de acest gen, iar acum vedem cat de aproape este totul de lansarea oficiala, desi inca nu e totul 100% pregatit pentru a fi oferit.

WhatsApp mai are si alte modificari pregatite pentru utilizatorii din intreaga lume in momentul de fata, insa ele au nevoie de multa pregatire inainte de a fi lansate in mod oficial, asa ca ramane doar sa asteptam si sa vedem ce ne va fi oferit oficial.