X

BANCA Transilvania: ALERTA Transmisa Oficial pentru TOTI Clientii Romani

BANCA Transilvania, cea mai mare banca din Romania si una dintre cele mai mari din Europa, a emis pentru clientii din toata tara o alerta care trebuie sa ajunga in imediata lor atentie in momentul de fata, iar asta pentru ca vorbim despre un pericol foarte serios. Puteti vedea mai jos mesajul pe care BANCA Transilvania l-a publicat pentru a-I informa pe clientii din toata Romania in legatura cu o noua campanie de frauda care se desfasoara online.

BANCA Transilvania ne aduce in atentie de aceasta data problema fraudelor care au in centru codurile de autorizare pentru tranzactii, dar nu pentru cele le care le-am initiat noi, ci pentru cele pe care le-au initiat alte persoane in numele nostru. Puteti vedea mai jos ca BANCA Transilvania ne spune ca nu trebuie sa-I furnizam vreunei persoane necunoscute codul de autorizare al unei tranzactii care nu a fost initiata de catre noi.

BANCA Transilvania: ALERTA Transmisa Oficial pentru TOTI Clientii Romani

BANCA Transilvania emite acest avertisment pentru ca in cazul in care contul nostru de internet, sau mobile, banking a fost compromis, sau ne-a fost furat cardul, o persoana necunoscuta poate incerca sa faca tranzactii cu banii pe care-I avem. Acele tranzactii trebuie autorizate folosind coduri primite prin SMS, si fara acces la telefonul nostru, persoanele incearca sa ne convinga sa le furnizam codurile pentru a autoriza respectivele tranzactii prin BANCA Transilvania.

BANCA Transilvania a implementat confirmarea tranzactiilor prin SMS ca o masura suplimentara de siguranta de care beneficiaza clientii din Romania, insa este important si ca noi sa ne folosim de ea pentru a ne tine banii in siguranta. In aceasta idee, nu ar trebui sa furnizam vreodata aceste coduri de confirmare a tranzactiilor prin BANCA Transilvania decat persoanelor carora le-am permis sa faca vreo tranzactie cu banii nostri.

BANCA Transilvania le spune clientilor sa raporteze orice fel de situatii in care au devenit victima vreunei fraude, si au oferit inclusiv coduri de acest gen catre persoane recunoscute, iar asta pentru ca uneori banii furati ar putea fi recuperati, desi in destul de putine cazuri.

This post was last modified on nov. 17, 2022, 12:18 PM 12:18

Disqus Comments Loading...