X

SUA Anunta Decizia pentru Ucraina Luata in Urma Intalnirii in Format Ramstein-7

SUA anunta un nou ajutor militar pentru Ucraina in plin razboi cu Rusia, iar asta pentru ca in urma intalnirii Ramstein-7 a fost luata hotararea de a extinde si mai mult ajutorul care este oferit ucrainienilor, ceva ce desigur ca era de asteptat in aceasta perioada, si se pare ca nu se va opri curand.

Anuntul a venit direct de la seful Pentagonului, insa nu au fost oferite detalii cu privire ce fel de ajutor militar urmeaza sa fie oferit Ucrainei in urma acestei hotarari, asa ca ramane de vazut ce anume vor oferi toate tarile care fac parte din cadrul acestui concept, si ce ajutor va mai veni.

“Șeful Pentagonului numește întâlnirea Ramstein-7 „foarte reușită”, a anunțat mai mult ajutor militar pentru Ucraina. Secretarul american al Apărării, Lloyd Austin, a declarat că grupul va continua să lucreze îndeaproape cu Ucraina pentru a furniza echipamente și arme esențiale.

„Vom menține impulsul pe tot parcursul iernii, astfel încât Ucraina să poată continua să consolideze câștigurile și să preia inițiativa pe câmpul de luptă”, a adăugat el.”

This post was last modified on nov. 17, 2022, 12:15 PM 12:15

Disqus Comments Loading...