X

WhatsApp Anunta OFICIAL o Schimbare MAJORA Oferita pe iPhone si Android

WhatsApp, cea mai mare platforma de mesagerie din intreaga lume, a asteptat ceva timp pentru a ne oferi una dintre cele mai importante schimbari pe care o asteptam de foarte multa vreme, insa iata ca intr-un final ea ne este oferita in mod oficial pentru iPhone si Android incepand chiar de acum.

WhatsApp a decis sa le ofere utilizatorilor din intreaga lume posibilitatea de a crea sondaje de opinie in cadrul grupurilor de conversatii din aplicatia disponibila pentru iPhone si Android, iar incepand cu cea mai recenta versiune a aplicatiei le putem publica in oricare dintre grupurile noastre de conversatii.

Conform celor de la WhatsApp Messenger, sondajele de opinie pe care le putem face in cadrul acestor grupuri sunt protejate de sistemul de criptare pe care platforma il are implementat, deci din acest punct de vedere putem spune ca exista protectie ridicata pentru orice fel de informatii incluse in ele.

WhatsApp Messenger ne arata in clipul video de mai jos cum functioneaza aceste sondaje de opinie, totul fiind gandit intr-un mod cat se poate de simplu si de usor de utilizat de catre oricine, asa ca ne putem folosi de tot pentru a comunica mai usor cu oamenii, si a intelege mai usor ceea ce ar vrea ei.

WhatsApp mai are si multe alte schimbari importante in pregatite pentru lansare in momentul de fata, unele dintre ele fiind asteptate de catre foarte multa lume, dar ramane de vazut cat anume va dura pana cand ne vom putea bucura de ele, si daca vor fi atat de bune precum ne asteptam noi.

This post was last modified on nov. 17, 2022, 4:32 PM 16:32

Disqus Comments Loading...