X

DIGI Romania: Anuntul pentru Romani, ce da GRATUIT pentru Clienti

DIGI Romania, una dintre cele mai mari companii de telecomunicatii din toata tara noastra, ii anunta pe toti romanii din tara, fie ca ii sunt clienti, fie ca nu, despre decizia de a le oferi gratuit ceva de care se vor putea bucura, si ceva care va veni cu siguranta ca un bonus pe masura asteptarilor multora dintre ei.

DIGI Romania vorbeste mai jos despre routerele Mesh pentru a avea acoperire WiFi in toata casa la viteze bune daca aveti si internet mobil de mare viteza, primul router dintr-un ansamblu de acest gen fiind oferit gratuit de catre companie pentru anumite tipuri de abonamente pe care le putem contracta.

DIGI Romania are de ceva vreme aceasta oferta speciala pentru clientii din toata Romania, si este una dintre cele mai interesante care sunt disponibile pentru romani in momentul de fata in materie de internet fix si conectivitate, mai ales ca multi oameni vor sa beneficieze de internet wireless in toata casa.

DIGI Romania are pe website-ul sau toate informatiile importante cu privire la ceea ce inseamna aceasta promotie speciala, insa ea este una care se desfasoara pentru o perioada limitata de timp, asa ca profitati de tot cat inca mai exista timp pentru a beneficia de un sistem care va poate asigura internet WiFi de mare viteza in casa.

Până la colindători, primiți cu Mesh ? Nici nu știi cum zboară timpul: acum e marți, acum e duminica de Crăciun. Iar pentru că sărbătorile se lasă cu vizite și mulți oameni prin casă, pregătește-te cu sarmale, cozonac și semnal excelent de net în orice colț. Alege internetul DIGI și sistemul Mesh de routere WIFI 6, interconectate. Primul vine gratuit cu internetul Fiberlink 1000.

This post was last modified on dec. 13, 2022, 1:11 PM 13:11

Disqus Comments Loading...