X

E.ON: IMPORTANTA Notificare de ULTIM MOMENT Publicata pentru Clientii Romani

E.ON, una dintre cele mai cunoscute si mai mari companii de energie din toata Romania, a publicat o notificare foarte importanta de ultim moment prin care ii anunta pe toti dintre ei despre faptul ca a luat decizia de a lansa ceva care se numeste Statia de Energie, iar asta pentru ca vine cu informatii despre energie.

E.ON vorbeste mai jos despre faptul ca multumita acestui proiect le ofera tuturor romanilor posibilitatea de a afla mai multe informatii cu privire la piata energiei, informatii care mai mult ca sigur le vor fi de folos pentru a intelege mai clar pentru ce anume platesc lunar bani pe serviciile care le sunt oferite de catre companie.

Cei de la E.ON Romania explica in cadrul acestui proiect inclusiv de ce au crescut preturile la energie atat de mult in ultimele luni, aceasta fiind o problema foarte mare care afecteaza un numar foarte mare de persoane, ceva despre care foarte multi oameni se plang, dar din pacate nu se va schimba ceva prea curand.

E.ON Romania stie foarte bine cat de important este sa le explice oamenilor de ce s-a schimbat atat de mult piata energiei, in special cand vine vorba despre preturile platite, asa ca daca vreti sa aflati mai multe informatii, e bine sa mergeti acolo pentru a descoperi tot ceea ce ar trebui sa stiti chiar in acest moment.

Am lansat Stația de Energie E.ON! De astăzi, domeniul energetic nu mai reprezintă un mister. Găsești răspunsuri la toate întrebările tale pe platforma digitală E.ON. Aici te familiarizezi cu domeniul energiei astfel încât să te orientezi corect și să iei cele mai potrivite decizii, în raport cu nevoile tale.

De ce au crescut prețurile la energie, cum și de ce sunt plafonate, cum poți deveni prosumator, dar și cum poți face economii reale pentru a avea facturi mai mici? Acestea sunt doar câteva dintre întrebările care își găsesc răspuns în “Stația de energie” prin articole dedicate. Pentru a parcurge ușor și rapid informațiile, platforma digitală cuprinde 3 secțiuni: ghid de consum, ghid de preturi, ghid de energie.

This post was last modified on dec. 13, 2022, 11:37 AM 11:37

Disqus Comments Loading...