Iran Intentioneaza sa Livreze Rachete Rusiei, ce vor Rusii sa faca cu Ele

Iran Intentioneaza sa Livreze Rachete Rusiei, ce vor Rusii sa faca cu Ele

Iran intentioneaza sa livreze rachete Rusiei pentru noi atacuri in Ucraina in perioada urmatoare, iar asta in ciuda presiunilor imense pe care Occidentul le pune asupra iranienilor, dar asa cum s-a mai intamplat si in alte randuri, nu le prea pasa de acest lucru, asa ca vor face livrarile asa cum vor ei, in final.

Iran a livrat deja un numar foarte mare de drone catre Rusia, ele fiind folosite in foarte multe atacuri care au fost derulate impotriva Ucrainei, astfel ca nu e neasteptat sa vedem ca si rachete vor fi livrate, insa se pare ca exista totusi intentia de a li se limita raza de actiune pentru a reduce eventualul raspuns dur al comunitatii internationale.

“Iranul intenționează să trimită rachete în Rusia, în ciuda presiunii occidentale. Iranul intenționează să furnizeze Rusiei rachete, dar dorește să le limiteze raza de acțiune din cauza unei potențiale reacții internaționale, a raportat Axios, citând patru oficiali israelieni înalți.

Rusia folosește drone kamikaze de fabricație iraniană pentru a ataca Ucraina din septembrie, lansând atacuri împotriva civililor și distrugând instalațiile energetice din întreaga țară.”