X

Vladimir Putin a Luat o Decizie in Premiera pentru Ultimii 10 Ani de Zile

Vladimir Putin surprinde intreaga lume cu o decizie in premiera pentru ultimii 10 ani de zile, iar asta deoarece presedintele Rusiei a luat hotararea sa nu mai sustina traditionala sa conferinta anuala de sfarsit de an, iar asta pare sa aiba legatura in totalitate cu razboiul din Ucraina, cel putin conform multor analisti.

Vladimir Putin nu vrea ca aceasta conferinta sa fie deturnata de razboiul din Ucraina in care Rusia nu a mai obtinut de ceva vreme vreo victorie, dar in lipsa ei liderul de la Kremlin poate fi pregatit sa ia alte decizii mult mai serioase care sa genereze mai multa distrugere in Ucraina.

“Conferința de presă anuală a lui Putin a fost probabil anulată din cauza „prevalenței sentimentului anti-război în Rusia”. Ministerul Apărării din Regatul Unit a raportat că președintele rus Vladimir Putin nu își va ține conferința anuală de sfârșit de an pentru prima dată în 10 ani.

„Oficialii de la Kremlin sunt aproape sigur extrem de sensibili cu privire la posibilitatea ca orice eveniment la care a participat Putin să fie deturnat de o discuție neautorizată despre” războiul pe scară largă al Rusiei, a spus ministerul”.”

This post was last modified on dec. 13, 2022, 1:37 PM 13:37

Disqus Comments Loading...