X

Enel: Anuntul de ULTIM MOMENT, cat de IMPORTANT este pentru Clientii Romani

Enel transmite un nou anunt de ultim moment care vizeaza clientii sai din toata Romania, cel mai mare furnizor de servicii de energie electrica zi gaze naturale vorbindu-le tuturor clientilor din tara despre faptul ca pot sa faca economii serioase la energie cu ajutorul unui termostat inteligent, si mai jos aveti explicatii.

Enel vorbeste despre unul dintre cele pe care le vinde pentru clientii din toata tara, insa desigur ca puteti folosi orice fel de alt termostat inteligent pentru a obtine rezultate similare cand vine vorba despre economiile la energie pe care le putem realiza in aceasta perioada, iar ele pot fi substantiale, asa cum am mai vazut.

Cei de la Enel Romania explica in materialul video de mai jos cat de bune pot fi pentru clienti sistemele de acest gen pentru reducerea consumului de energie, deci merita din plin sa va uitati cu foarte mare atentie la tot ceea ce ni se explica, pentru a fi siguri ca beneficiati si de preturi reduse la facturile lunare.

Enel Romania are si pe website-ul sau o varietate de sfaturi importante cu privire la modul in care putem sa facem economii pentru consumul de energie pe care il inregistram in fiecare luna, deci e bine sa fiti atenti la tot ceea ce ni se spune pentru a incerca, macar, sa reducem intr-o anumita masura costurile lunare.

“Care este primul lucru pe care îl faci atunci când vii acasă? Ana are grijă să consume energia eficient cu ajutorul lui Homix. Termostatul inteligent o ajută să regleze temperatura în locuință, să controleze prizele și sistemul de iluminat pentru a consuma eficient. Sistemul de iluminat și cel de încălzire contribuie la valoarea facturii tale.

Învață să le folosești eficient chiar de pe Electripedia, locul unde am adunat tot ce trebuie să știi despre reducerea consumului de energie.”

This post was last modified on dec. 14, 2022, 12:18 PM 12:18

Disqus Comments Loading...