LIDL Romania: Notificarea de Craciun, ce da GRATUIT Chiar Acum Oricaror Clienti

LIDL Romania Notificarea Craciun GRATUIT Chiar Acum Oricaror Clienti

LIDL Romania, unul dintre lanturile de supermarket-uri cu cele mai multe locatii in toata Romania, a publicat o notificare foarte importanta inainte de Craciun, iar asta pentru ca anunta in mod oficial ceea ce le da gratuit romanilor. Vorbim despre o noua campanie speciala pe care LIDL Romania o desfasoara inainte de Craciun in Romania in aceasta perioada, una de care oricine ar trebui sa profite, pentru ca ne aduce vouchere de cumparaturi gratuite.

LIDL Romania a decis ca inainte de Craciun sa le dea clientilor din toata tara posibilitatea de a castiga vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEI fiecare, daca aleg sa participe la aceasta promotie. Puteti vedea si in mesajul de mai jos ca LIDL Romania ofera 7 fierbatoare de apa de la Electrolux impreuna cu 10 vouchere de cumparaturi in valoare de 100 de LEi fiecare, iar in cazul celor din urma, putem face cumparaturi din oricare dintre locatiile tarii.

LIDL Romania: Notificarea de Craciun, ce da GRATUIT Chiar Acum Oricaror Clienti

LIDL Romania le cere romanilor din toata tara sa faca cumparaturi de minim 70 de LEI din oricare dintre magazinele sale in urmatoarea perioada, insa printre ele trebuie sa se afle si produsul bio secret din cel mai recent episod al show-ului Chef Bio. Daca indeplinitia ceste doua conditii, atunci puteti participa la promotia celor de la LIDL Romania prin inscrierea bonului vostru de cumparaturi direct in website-ul companiei, iar asa va asigurati ca aveti sanse de castig.

LIDL Romania stie foarte bine cat de mare este dorinta multor romani de a castiga premii precum cele despre care vorbim acum, mai ales in perioada Craciunului, iar asta deoarece voucherele pot ajuta la cumparaturi pentru masa de Craciun. Cei de la LIDL Romania desfasoara aceasta campanie speciala in toate locatiile din tara noastra, deci in mod teoretic putem merge in oricare dintre ele pentru a cumpara produsele dorite, si a beneficia de promotie.

LIDL Romania nu este singurul lant de supermarket-uri care in aceasta perioada are promotii de acest gen, deci daca sunteti interesati de ele, le puteti gasi si la alte lanturi acum.