X

Decizia Rusiei in Plin Razboi, Anuntul Preocupant Inainte de Craciun

Rusia a luat o decizie care genereaza extrem de multa preocupare inainte de Craciun, liderii de la Kremlin continuand sa fie hotarati sa ocupe toata Ucraina, astfel ca au pus in aplicare masuri de a creste efectivele militare din apropiere de orasul Melitopol, care este ocupat de cateva luni bune de catre ei.

Rusia a adus mult mai multe trupe in apropiere de orasul Melitopol in ultima perioada, informatia venind de la armata ucraineana care monitorizeaza cu foarte mare atentie ceea ce se intampla, acolo, insa din pacate situatia ramane in continuare una destul de tensionata, si exista riscul escaladarii conflictului.

Rusia aduce trupe suplimentare in Melitopol, care se afla aproape de centrala nucleara de la Zaporojie, iar asta in conditiile in care comunitatea internationala cere parasirea respectivei zone, insa iata ca inclusiv inainte de Craciun rusii sunt interesati sa lanseze tot mai multe atacuri in Ucraina in aceasta perioada.

“Rusia adunând trupe suplimentare lângă Melitopolul ocupat. Armata ucraineană a observat o creștere a numărului de trupe rusești în apropierea Melitopolului ocupat de ruși din regiunea Zaporizhzhia, a anunțat Statul Major al Forțelor Armate ale Ucrainei.”

This post was last modified on dec. 19, 2022, 11:21 AM 11:21

Disqus Comments Loading...