X

Informarea Enel de ULTIM MOMENT privind Preturile Facturilor Clientilor Romani

Enel a publicat o foarte importanta informare de ultim moment, una dintre cele mai mari companii de energie electrica si gaze naturale din Romania, vorbindu-le oamenilor despre schimbarile pe care le aduce noua lege adoptata saptamana trecuta in domeniul energiei, si ele sunt unele extrem de serioase pentru noi.

Enel vorbeste mai jos despre preturile care se aplica pentru consumul pe care il inregistreaza romanii in fiecare luna la locurile de consum, si puteti vedea cam care vor fi diferentele daca aveti un consum mai mare, sau mai mic, iar noile tarife se vor aplica incepand cu data de 1 ianuarie 2023, conform noii legi.

Cei de la Enel Romania au pe website-ul lor informatii detaliate cu privire la ceea ce se intampla din punct de vedere al noilor preturi de consum pentru energia electrica, dar si pentru gazele naturale, deoarece inclusiv pentru acestea exista o informatie care sa ne dea de inteles ce urmeaza sa se intample cu facturile.

Enel Romania pune in aplicare prevederile acestei legi la fel ca si celelalte companii de energie din Romania, iar asta pentru ca noua lege se aplica in mod obligatoriu pentru toate companiile din tara noastra, dar si pentru toti clientii care beneficiaza de ele, dar unii trebuie sa completeze anumite declaratii inainte de a beneficia de plafonari.

În perioada 1 ianuarie 2023 – 31 martie 2025 toți clienții casnici Enel Energie beneficiază de plafonarea prețului energiei electrice și gazelor naturale.  Beneficiezi de preț final facturat plafonat (TVA incus) în funcție de consumul tău lunar: Consumul lunar cuprins între 0 și 100 kWh inclusiv – maximum 0,68 lei*/kWh.

Consumul lunar cuprins între 100.01 și 300 kWh inclusiv – maximum 0,80 lei/kWh pentru consumul lunar cuprins între 100.01 și 255 kWh; maximum 1,3 lei/kWh pentru consumul cuprins între 255 kWh și 300 kWh. Consumul lunar care depășește 300 kWh – maximum 1,3 lei/kWh. Preț final facturat plafonat valabil și pentru anumite categorii de clienți casnici, aplicabil doar în baza trimiterii unei Cereri și Declarații pe propria răspundere.

This post was last modified on dec. 19, 2022, 4:35 PM 16:35

Disqus Comments Loading...