X

Kiev a fost Atacat cu Zeci de Drone de catre Rusia, Cate si-au Atins Tintele

Kiev a fost din nou tinta unor atacuri cu drone in cursul noptii trecute, capitala Ucrainei fiind lovita de catre unele dintre ele, in timp ce apararea antiaeriana a reusit sa distruga alte cateva zeci, tehnica militara oferita de catre comunitatea internationala fiind de foarte mare ajutor pentru protejarea orasului.

Kiev continua sa fie tinta atacurilor Ucrainei in aceasta perioada in care Rusia nu se opreste din lovituri tintite asupra multor obiective de infrastructura, insa din pacate se inregistreaza inclusiv pierderi de vieti omenesti, vieti care trebuie sa fie protejate de catre tara agrestata de catre rusi.

“Explozii raportate la Kiev. Mai multe surse locale de știri au raportat două explozii puternice în centrul Kievului peste noaptea de 19 decembrie. Alertele de raid aerian au fost activate în regiunea Kiev când s-au auzit exploziile.

9 drone kamikaze au doborât deasupra Kievului. Dronele Shahed de fabricație iraniană au fost doborâte deasupra orașului Kiev, pe fondul unui atac rusesc asupra orașului peste noaptea de 19 decembrie, a declarat administrația militară a orașului Kiev pe Telegram.

Explozii auzite în două raioane Kiev. Explozii au fost auzite în districtele centrale Solomyanskii și Shevchenkivskyi din Kiev la începutul zilei de 19 decembrie, a declarat primarul Kievului, Vitali Klitschko, pe Telegram. Serviciile de urgență sunt deja la locul exploziei, a spus el.

Atacul cu drone asupra infrastructurii Kiev dăunează, răni 2. Ca urmare a atacului rusesc cu drone din noaptea de 19 decembrie, infrastructura și casele au fost avariate, iar două persoane au fost rănite, a scris guvernatorul Oblastului Kiev, Oleksiy Kuleba, pe Telegram. 18 din 23 de drone kamikaze au doborât deasupra Kievului pe 19 decembrie. Trupele ruse au lovit un site de infrastructură și au deteriorat o șosea și o clădire înaltă din capitală, potrivit administrației de la Kiev.”

This post was last modified on dec. 19, 2022, 11:29 AM 11:29

Disqus Comments Loading...