Anuntul Oficial al LIDL Romania, Decizia IMPORTANTA pentru Clientii Romani

Anuntul Oficial LIDL Romania Decizia IMPORTANTA Clientii Romani

LIDL Romania a anuntat in mod oficial pentru romanii din toata tara o serie de schimbari pentru toate magazinele din Romania, iar asta deoarece lantul de supermarket-uri a decis ceva despre care trebuie sa stie toti romanii, iar asta pentru ca sunt disponibile noi cupoane in cadrul LIDL Plus chiar de acum.

LIDL Romania actualizeaza in mod constant ofertele speciale pe care le are disponibile pentru clientii din toata Romania in cadrul LIDL Plus, astfel ca tot ceea ce vedem acum este disponibil doar pentru o perioada foarte limitata de timp, dupa care promotiile se vor schimba din nou, asa cum se intampla de obicei.

LIDL Romania are aceste cupoane de reduceri disponibile exclusiv in cadrul aplicatiei LIDL Plus, pentru care trebuie sa aveti un cont facut in prealabil, astfel ca daca nu aveti unul, ar trebui sa va ganditi sa-l faceti, iar asta pentru ca altfel nu veti puea beneficia de niciuna dintre promotiile speciale.

LIDL Romania are aceste oferte disponibile pentru oricare dintre clientii din toata Romania, deci nu va trebuie decat un card de fidelitate, si nimic mai mult, pentru a cumpara la pret redus produsele care sunt oferite de catre lantul de supermarket-uri in momentul de fata pentru toata lumea din tara.

Ți-am pregătit noi cupoane cu reduceri #LidlPlus! Activează-le din aplicație înainte de a veni la cumpărături, hai să alegi produsele preferate, iar la final scanează cardul digital la casa de marcat. Vezi ofertele de luni.