X

Atentionare E.ON de ULTIMA ORA pentru Clientii din Toata Romania Azi

E.ON, una dintre principalele companii care furnizeaza energie electrica si gaze naturale pentru romanii din intreaga tara, a facut un anunt extrem de important care n-ar trebui sa fie trecut cu vederea de catre toti cei care beneficiaza de pe urma serviciilor sale, iar asta pentru ca le aduce in atentie o problema serioasa.

E.ON le vorbeste clientilor din toata Romania despre faptul ca serviciul prin intermediul caruia pot fi facute programari pentru a merge in oricare dintre magazinele sale din tara, E.ON eBooking, functioneaza cu intermitente in momentul de fata, deci e posibil sa aveti probleme cu realizarea de programari.

Cei de la E.ON Romania ofera acest serviciu pentru a usura vizitele clientilor care ajung in locatiile din toata tara, iar multumita acestui sistem puteti evita perioadele lungi de asteptare pentru a discuta cu orice fel de persoana care v-ar putea ajuta pentru a rezolva probleme, sau a contracta servicii noi.

E.ON Romania are mai multe detalii despre acest sistem disponibile in cadrul website-ului sau din Romania, astfel ca daca veti fi interesati sa-l folositi, atunci acolo gasiti informatii detaliate, inclusiv platforma prin care puteti initia efectiv orice fel de programare de care ati avea nevoie chiar acum.

Serviciul de programări online E.ON eBooking funcționează cu intermitențe. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și îți mulțumim pentru înțelegere. Te rugăm să încerci mai târziu.

Dacă e necesară vizita în magazinul nostru, programează-te rapid folosind serviciul E.ON eBooking. Astfel, nu stai la cozi și îți organizezi mai bine activitățile. Disponibil atât online, cât și telefonic.

This post was last modified on dec. 20, 2022, 11:13 AM 11:13

Disqus Comments Loading...