X

SUA Nu se Lasa Pacalite, Decizia Luata de catre Casa Alba in Plin Razboi

SUA nu se lasa pacalite de catre Rusia, astfel ca administratia de la Casa Alba a luat o decizie foarte importanta pe care a si anuntat-o in mod oficial pentru toata lumea, ceva ce nu ar trebui sa surprinda in vreun fel, iar asta pentru ca americanii monitorizeaza cu foarte mare atentie miscarile de trupe armate de la granita Ucrainei cu Belarus.

SUA i-a avertizat pe ucrainieni inainte de invazia Rusiei ca trupele armate care erau prezente in Belarus, aproape de granitele sale, vor intra in tara pentru a ocupa teritorii, iar desi atunci Ucraina n-a ascultat cu prea mare atentie ceea ce i-a fost transmis, acum probabil ca se uita cu mai mare interes la respectivele regiuni.

SUA monitorizeaza granitele Ucrainei cu foarte mare atentie in aceast aperioada deoarece in Belarus sunt programate exercitii militare care vor implica si Rusia, ele urmand a avea loc la granita cu tara invadata, si exista temeri ca noi atacuri ar putea veni din respectivele regiuni in lunile urmatoare.

“Casa Albă spune că SUA „monitorizează îndeaproape” trupele ruse din Belarus. Statele Unite monitorizează îndeaproape prezența militară a Rusiei în Belarus și vor continua să facă acest lucru, a declarat secretarul de presă al Casei Albe, Karine Jean-Pierre, în cadrul unui briefing din 19 decembrie.”

This post was last modified on dec. 20, 2022, 7:44 PM 19:44

Disqus Comments Loading...